UEFA Champions League 2017/18

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ах, ќе смислат нешто, не ги потценувај, како ќе кажат тие, така ќе биде. Еве Фотос веќе постирал, ќе наредат СК9 и СК10 да ги имаат само тие и крај на муабетот.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Media rights sales: European Qualifiers to UEFA EURO 2020™
European Qualifiers to 2022 FIFA World Cup™
UEFA Nations League 2018/19 (including the UEFA Nations League Finals)
UEFA Nations League 2020/21 (including the UEFA Nations League Finals)
Other International Matches

Не пишува нигде ЛШ? :unsure:

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Читајте малку, СК откупиле права за квалификации Еуро 2020, Лига на нациите и остали интернационални утакмици

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Читајте малку, СК откупиле права за квалификации Еуро 2020, Лига на нациите и остали интернационални утакмици
Џани ми рече дека и ЛШ имаат :D

Инаку ако СК земе ЛШ, едини ќар ќе ја имаат другите оператори, Т-хоум и овака ги има и двата канала.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Супер си беше Арена ццццц[DOUBLEPOST=1511305742][/DOUBLEPOST]
Одлично, незаборавно ќе биде коментирањето на: вратница, глежањ, Ципар и остали дебилно ретардирани усташки фрази. :pov:
залеџе.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ах, ќе смислат нешто, не ги потценувај, како ќе кажат тие, така ќе биде. Еве Фотос веќе постирал, ќе наредат СК9 и СК10 да ги имаат само тие и крај на муабетот.
Сигурно дека СК ќе сака така да си ги продаде и дополнителните канали, ама не верувам дека само дел од каналите би ги дал само на посебен провајдер.

e zaso RIP be pa sve imaat oni i sk i arena i kursetrese u ladna voda. Ne sfakam :)
Зашто миљон луѓе ставија МаксТВ ради Арените, си го форсираа тоа од Телеком дека имаат ексклузивно право, само со нас моеш да гледаш ЛШ на ТВ, голем дел од нивниот ТВ бизнис го зголемија ради тоа.

umrev ama vmro ne stanav
umrev ama MaxTv radi Arena ne staviv

Мерак ми е, нек си ебат матер сеа, нема да можат да условуваат со Арена, глејте си ја вие супертактичката Серија А hhh

(глеаш сеа Премиер и ЛаЛига на Арена жглап...) :cenzura:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom