Тоа е доволно за да се изнесе како став на сите фанови...Само Че пишува такви глупости откај нас, не треси сега и ти![]()
Има Донев учено статистика на факултет, знае дека не е можно да нема статистичка грешка да ја наречам (барем еден член да има од темел различни ставови во случајов) ама не е жив ако не проба да се извадиТоа е доволно за да се изнесе како став на сите фанови...
Епа ете, само еден човек тврдел дека не фали, што значи нема потреба од скокање од ваша страна. Него качувајте му се на главаТоа е доволно за да се изнесе како став на сите фанови...
Него, колку гола повеќе има дадено Мората од Лукаку?Епа ете, само еден човек тврдел дека не фали, што значи нема потреба од скокање од ваша страна. Него качувајте му се на глава![]()
Изедначени се, што е поразителна статистика за Лукаку.Него, колку гола повеќе има дадено Мората од Лукаку?
Јас што сум кажал сум кажал, си стојам на кажаното, за разлика од некои кои ги вртат мислењата како дува ветротЕпа ете, само еден човек тврдел дека не фали, што значи нема потреба од скокање од ваша страна. Него качувајте му се на глава![]()
Кои се тие, баш ме интересира.Јас што сум кажал сум кажал, си стојам на кажаното, за разлика од некои кои ги вртат мислењата како дува ветрот.Дури се убедуваат сами дека не зезнале со Матич
!
Ѕирни се у огледалоКои се тие, баш ме интересира.
Изедначени се, што е поразителна статистика за Лукаку.
Е озбилно не сфаќам зошто ви е толку интересно да си измислувате туѓи мислења...Ѕирни се у огледало, може ќе ти текне!
Истото.
Ниту два саати шампионот не беше втор.Е озбилно не сфаќам зошто ви е толку интересно да си измислувате туѓи мислења...
Истото.
Што ако Костич е дилерот?Дај сменете дилер со костич