Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Џонџо Шелви, ликот што е убеден дека не го викаат за репрезентација зошто немал физички изглед..

Барнли е новиот ВБА, а?

Што му се дешава на докторот Пјулис, тоне многу, не дека ќе испадне некогаш во неговиот живот ама сериозно загрижува неговата моментална позиција на табелата, не сме навикнати да го гледаме околу црвената линија.
Мислам дека тоа највеќе се должи на обидот за 3 мен дифенс. Батали тоа, само 4-4-2 на дугачки лопти роки мој. ;)

Тоа е доволно за да се изнесе како став на сите фанови...
Има Донев учено статистика на факултет, знае дека не е можно да нема статистичка грешка да ја наречам (барем еден член да има од темел различни ставови во случајов) ама не е жив ако не проба да се извади :D

Тоа е доволно за да се изнесе како став на сите фанови...
Епа ете, само еден човек тврдел дека не фали, што значи нема потреба од скокање од ваша страна. Него качувајте му се на глава :D

Епа ете, само еден човек тврдел дека не фали, што значи нема потреба од скокање од ваша страна. Него качувајте му се на глава :D

Него, колку гола повеќе има дадено Мората од Лукаку?

Јас што сум кажал сум кажал, си стојам на кажаното, за разлика од некои кои ги вртат мислењата како дува ветрот :D.Дури се убедуваат сами дека не зезнале со Матич:)!

Јас што сум кажал сум кажал, си стојам на кажаното, за разлика од некои кои ги вртат мислењата како дува ветрот :D.Дури се убедуваат сами дека не зезнале со Матич:)!
Кои се тие, баш ме интересира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom