- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Очекува се на 23-ти ноември подпишуване на нови 10 договори мегу БГ и РМЗначи jaс сум фасциниран каква динамика добиле бугарско-македонските односи деновиве. Фантастични вести за соработка, доверба, иднина. Мора еднаш да се расчистат вештачките проблеми помеѓу двете земjи и братски народи за целата енергиjа подоцна да се посвети на економски развоj.
Не е jaсно за сите договори, но са знае заЗа кои сфери се работи?
Изгледа Љубе Бошковски го спремаат за нов министер без ресор.-Официјално никој не ме информирал за ваква одлука, вели Бошкоски, кој не негира дека имало партиски преговори на оваа тема.
via Fokus.mk
Споредбата е да не речам ШИТ, се работи за две различни подрачја, со различна конфигурација на терен и сл.Скопје таа вечер врнеше интензивно од 9, 9 и нешто до 11 саатот. Во Атина врне интензивно непрекинато од понеделникот.
Можеби е оргиналниот бот или пак некој од новите форумски платеници.Ти па од кај исползе да знам...
И после ќе се работело како што треба, а тоа кадрите се кој од кој понеспособен.Изгледа Љубе Бошковски го спремаат за нов министер без ресор.
Мислам дека топ избор е братов. Кога можеа кловнови како Лешоски, Цацко К15, Боки 13, Цветанка Ласкова, Петар Арсовски, Васиљ, Коста Петров (кој, патем, "се симна од врвот" за да работи за 500 евра) и еден куп други твитерџии да бидат советници, зошто па ваков стар лисец ко братов да не биде министер!?
Не ми се верува кои аматери се црпковциве, страшно нешто. 6 месеци се на власт, прибраа и ќоро и сакато во Влада, а се уште немаат министер за здравство поставено.
има веќе мислам 2 години Меркел наметна закон во ЕУ со кој се забранува критикување на фашизмот...Тоа со бришењето на фашистикчи окупатор не дупчи нас и браштата комунисти од Бугарија т.е. жртвите на фашизмот бонус Македонските Евреи.
Затоа, историјата треба да се остави на историчарите, убаво соработуваат нашите (институти) со сите балкански земји незнам што му е проблемот.
Абе ништо вие посебни Ти незнаеш во последно време од кога дојде слободата.Не знаеме ние тоа, вие сте по тој фах, чекаме инструкции од Ireal.
Дали си веруваш? Може да ни цитираш този фамозен закон?има веќе мислам 2 години Меркел наметна закон во ЕУ со кој се забранува критикување на фашизмот...
Кој вештачки проблеми теле едно?Дека не сте биле окупатори или фашисти?Значи jaс сум фасциниран каква динамика добиле бугарско-македонските односи деновиве. Фантастични вести за соработка, доверба, иднина. Мора еднаш да се расчистат вештачките проблеми помеѓу двете земjи и братски народи за целата енергиjа подоцна да се посвети на економски развоj.