Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Dzabe se duete kako petli,

Politickite odluki sto se slucuvaat momentalno i sto ke se slucuvaat ponatamu se indirektna posledica od deceniskoto totalitarno vladeenje na Gruevski i familijata.
Isto taka bi dodal deka mi e osobeno DRAGO sto ve gledam kako se jadete i nervirate dodeka gledate kako se raspagja makedonskiot monoliten identitet.
Ropaci niedni.
Pak da se prodavate za sendvici i za sitna drzavna plata.
Проблемот е тоа што тие што се продаваа за сендвич и државна плата сега се свртија кај Сдсм и на секоја одлука на власта пак ќе си ќутат без разлика дали е лошо или добро...тешки фрапантни последици остави груевизмот во оваа вукојебина.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.583
Абе а да ве прашам дали ќе ми одговори некој, па кај се ВМРО бе да организираат протести пошто порано ги собираа спонтано нон стоп или сега не можат да влечат за уши?

V

viktora

Гостин
Уште на времето кога Геро китка матка и шиптарчето Борјан кои повикуваа на двојазичност копитата на форумов сереа дека не постоело тиранска платформа.Сега откако се усвои законот за јазици копилината комунистички не убедуваат дека немало ништо лошо.А бе крв да серете.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Уште на времето кога Геро китка матка и шиптарчето Борјан кои повикуваа на двојазичност копитата на форумов сереа дека не постоело тиранска платформа.Сега откако се усвои законот за јазици копилината комунистички не убедуваат дека немало ништо лошо.А бе крв да серете.
Немој ќе ме расплачиш:place::place::place:..Грујо врати се ,се ти е простено

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Значи албански после 2001 не се збореше никаде туку сега откако се направи нова влада почнаа да зборуваат и да бараат двојазичност, бидејќи нели досега немало. Секој Албанец во Тетово после 2001 збори чисто македонски. Тоа што немало закон досега не значи дека истото не ни постоело.
Епа добро де, чим се збори насекаде што има потреба од носење на закон и негово официјализирање?
Алал да ви е и на двете страни, не можам да се одлучам помеѓу сдс и дпне за тоа кој поубаво го трти гзот, ептен тесна битка. :aplauz:

А и вие 2-3ца сендвичи што ми лајкувате коментари против сдс у дуп да ве ебам и вас, бескичмењаци едни мртви.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе а да ве прашам дали ќе ми одговори некој, па кај се ВМРО бе да организираат протести пошто порано ги собираа спонтано нон стоп или сега не можат да влечат за уши?
Се чека да излези Фиромскиот чегевара Бетменовски и оперистот Дурловски да ни запее некоја патриотска песна да не разнежни[DOUBLEPOST=1510784248][/DOUBLEPOST]
Зато си ваков или тоа ти е последица од бранковизмот?
За да тврдиш каков сум треба лично да ме познаваш,ама неможам до Цапари да дојдам со точакот..ладно ми е

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.548
Поени од реакции
24.387
За да тврдиш каков сум треба лично да ме познаваш,ама неможам до Цапари да дојдам со точакот..ладно ми е
Не тврдам ништо, само те прашав.
А и кој кур фактор си па да имам потреба да те знам.
Од друга страна со Игор лично се знам уште како деца и кога ке прочитам вака некој лузер како тебе шо најголем успех во животот му е што фатил на спортска како се потсмев пишува за него си велам со кој јас воздухот го делам :facepalm:

V

viktora

Гостин
Моментално во Аеродром.Крстот во целосен мрак.КРВ ДА СЕРЕТЕ ПРЕДАВНИЦИ.
1510784796747.jpg

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Леле леле колнење и пцуење за крстот, не размислува никој дека можеби е некој технички проблем, одма некој антимакедонски заговор се наоѓа во се.

Тоа шо секој ден еден куп населби во Скопје по неколку саати немаат струја, тоа што врне 36 часа без прекин нема врска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom