V
Проблемот е тоа што тие што се продаваа за сендвич и државна плата сега се свртија кај Сдсм и на секоја одлука на власта пак ќе си ќутат без разлика дали е лошо или добро...тешки фрапантни последици остави груевизмот во оваа вукојебина.Dzabe se duete kako petli,
Politickite odluki sto se slucuvaat momentalno i sto ke se slucuvaat ponatamu se indirektna posledica od deceniskoto totalitarno vladeenje na Gruevski i familijata.
Isto taka bi dodal deka mi e osobeno DRAGO sto ve gledam kako se jadete i nervirate dodeka gledate kako se raspagja makedonskiot monoliten identitet.
Ropaci niedni.
Pak da se prodavate za sendvici i za sitna drzavna plata.
Немој ќе ме расплачишУште на времето кога Геро китка матка и шиптарчето Борјан кои повикуваа на двојазичност копитата на форумов сереа дека не постоело тиранска платформа.Сега откако се усвои законот за јазици копилината комунистички не убедуваат дека немало ништо лошо.А бе крв да серете.
Епа добро де, чим се збори насекаде што има потреба од носење на закон и негово официјализирање?Значи албански после 2001 не се збореше никаде туку сега откако се направи нова влада почнаа да зборуваат и да бараат двојазичност, бидејќи нели досега немало. Секој Албанец во Тетово после 2001 збори чисто македонски. Тоа што немало закон досега не значи дека истото не ни постоело.
Зато си ваков или тоа ти е последица од бранковизмот?тешки фрапантни последици остави груевизмот во оваа вукојебина.
Се чека да излези Фиромскиот чегевара Бетменовски и оперистот Дурловски да ни запее некоја патриотска песна да не разнежни[DOUBLEPOST=1510784248][/DOUBLEPOST]Абе а да ве прашам дали ќе ми одговори некој, па кај се ВМРО бе да организираат протести пошто порано ги собираа спонтано нон стоп или сега не можат да влечат за уши?
За да тврдиш каков сум треба лично да ме познаваш,ама неможам до Цапари да дојдам со точакот..ладно ми еЗато си ваков или тоа ти е последица од бранковизмот?
За сега не му е простено.Но црпнатиов како што тргнал за едно три четири месеци сигурно ќе му простиме.Немој ќе ме расплачиш..Грујо врати се ,се ти е простено
Не тврдам ништо, само те прашав.За да тврдиш каков сум треба лично да ме познаваш,ама неможам до Цапари да дојдам со точакот..ладно ми е
А тие што ти го тупнаа орелот среде Скопје беа предавници? Или во 2008 ма тие што го изгласаа законот за јазици, предавници беа или?Моментално во Аеродром.Крстот во целосен мрак.КРВ ДА СЕРЕТЕ ПРЕДАВНИЦИ.
Прегледај го приврзокот 180339