- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.410
- Поени од реакции
- 11.898
Како што тргнала политикава на спасителиве на Македонија,до полувреме на муцки ќе паднат.А ние ни 30та минута нема да ја дочекаме.
...ете денес е 13 ти Ноември - Ден на ослободување на Скопје ! од фашизмот??Многу мака видовме во бугарите, саде терор, окупации убиства колења непризнавање на јазик непризнавање на нација непризнавање на историја.
Само ради тоа е, ништо лично.
Епа се бореа против режимот де, што значи против системот и повеќе да не се владее на тој начин никогаш повеќе. Арно ама некој апнаа праз, па надуја газ.Мора да го прават тоа едноставно таков е системот, не дека оправдувам ама тоа е тоа.
Е добро, кого сме го избркале од Скопје на овој ден?^
и додека Мусолини си ја свитка опашката и го избркавме од Скопје?? или ?? а бе кој фашизам ?аааааа Германците биле во Скопје се збунив, да не беа Јапонците а? не бе ни тие не беа чек да отворам книгата по историја???
аааааа еве од @Let 3 се потсетив, браво! седи 10_тка ! (ама го нема, не вервам заради ова нешто, ништо лично !)
Бог да ги прости тие што ќе ги лечи докторкава....таа им била среќата.
ِШупак умрен, ај откачи ми се!kaza kurtonot sto napravi profil ovde da propoveda za zajo... ona bar si e svoja licnost ti si kurton sto ceka od zajo 300e plata.
nego posto se zalese deka nekoj postirale bez doprinos na temata aj sega objasni si go postot pogore... klasicen kurton
se e točno, ama ima eden fakt deka kade što bea blgarskite fašisti nemaše balisti i sprotivno... a vo Ohrid 1941 gi dočekaa blgarite so cveke...ете денес е 13 ти Ноември - Ден на ослободување на Скопје ! од фашизмот??
![]()
и додека Мусолини си ја свитка опашката и го избркавме од Скопје?? или ?? а бе кој фашизам ?аааааа Германците биле во Скопје се збунив, да не беа Јапонците а? не бе ни тие не беа чек да отворам книгата по историја???
аааааа еве од @Let 3 се потсетив, браво! седи 10_тка ! (ама го нема, не вервам заради ова нешто, ништо лично !)
... Македонската историја не може никој да ја избрише, а најмалку да се заборави!
![]()
-балисти
![]()
бугарски ем германски фашисти во Скопје
![]()
измачениот Македонски народ бегал пред зулумот на балистите во Дебар (факт)
![]()
...коските на паднатите борци од бугарските фашисти никој не може да ги избрише!!! Гевгелија (факт)
![]()
... и секогаш ќе го спомнуваме тоа што некои сакаат да го сокријат, за да никогаш не се повтори !Битола (факт)
Твоите сопартијци и нивните дедовци ги пречекаа. Моите на Славеј планина беа.se e točno, ama ima eden fakt deka kade što bea blgarskite fašisti nemaše balisti i sprotivno... a vo Ohrid 1941 gi dočekaa blgarite so cveke
Затоа пак нивните внуци ( од оние де што беа на Славеј планина) се испотепаја кој прв да оди на бацирака кај Борисов и КаракачановТвоите сопартијци и нивните дедовци ги пречекаа. Моите на Славеј планина беа.
Со чест да зборите за празников, морони антички!