MAX inverter od agrotehname stavaat vo bunilo okolu klimive sto bi predlozil od 35-45denari za 3.5 kw
mala shala ne mi zameruvajte.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MAX inverter od agrotehname stavaat vo bunilo okolu klimive sto bi predlozil od 35-45denari za 3.5 kw
mala shala ne mi zameruvajte.Malku sliki kako odgovor na lagite koi se namnozija na forumovSamo sto za 42.000 ovaa nema Twin kompresor pa i garancijata od 3god mu e taman za kompresor opicen na 130Hz....pa ni servisno nema da vidis..nesto krijat![]()
Nadvoresnite se ovie i Hansol 12-ka e so oznaki GWH12TB/S3DNA1D
Podatoci globalni kako cop, eer, koi veke se reklamiraa po stopati, NO ZALOSNO preporacliv prostor za koristenje 16-24 m2, posle se cudi nekoj ne mozel da stopli, interesno reklamirate 22 decibela, tuka gledam najnisko 26 db i toa na na prva od 7 sedum mozni brzini, odnosno na SUPER LOW koe e kako zenskata da ti duva vo uvo i sigurno na ladenje koe sto ne e navedeno (obicno e pogolemo na greenje) Potrosuvacka na fan motor od 15 watti, duplo pogolema od vrvnite klimi.

Оти да го сакаме?Другари зошто не го сакате Wes Anderson?

[DOUBLEPOST=1510269556][/DOUBLEPOST]
Aj ti slikaj ja klimata da vidime kade pisuva na nea Made in Japan pa da ti pustime 100kinezi doma na kafe ako lazes[DOUBLEPOST=1510270276][/DOUBLEPOST]Јапанска клима 12 BTU грее 37 кв А Кинеска за таа квадратура ќе ти треба 18 ка. ИНАКУ fujitsu I fuji да се склопуваат во кина но на самиот компресор пишува suenaga , takatsu-ku, KAWASAKI, JAPAN. Затоа што возам kawasaki I истата ознака ја има и на моторот, а тоа не значи дека и kawasaki моторот е кинез туку чист јапанец. То
Моја препорака е да се земе било која јапанска клима.
Aj aj aj i ti si nasol da zboris za kompresori 9ki u 12ki....После ова што го објави #gigovit јас предлагам еден апел до греемак да ја зголемат гаранцијата на 10+10 години, но наместо купувачите да плаќаат по 800 ден годишно , греемак да им плаќа на купувачите, затоа што плаќаш за 12- ка а добиваш јачина 9-ка . Како што пишав предмалку треба да купиш грее 18-ка за да добиеш на греење како 12-ка.

Па и јас самиот напишав предмалку,читај "ИНАКУ fujitsu I fuji да се склопуваат во кина но на самиот компресор пишува suenaga , takatsu-ku, KAWASAKI, JAPAN. И НА МОТОРОТ KAWASAKI пишува дека се склопува во кина исто како и на fujitsu но се чисти јапанци. ај да не се повторувам напишав предмалку се. Еве и слика од натписот на климата.@gigovit
Na lagata i se kratki nozete....Twin rortary sekohas ima 2 cevki na izlez od akumulator, ednata nosi freon do edniot cilindar a drugata do drugiot cilindar ili da ti nacrtam 2=TWIN...isto kako sto Suzumito nema 4Kw na -7 ili Avantot ima 2reden izmenuvac....ako imas nekoja replika so dokazi slobodno pokazi gi....tuka sme
Прегледај го приврзокот 180063 Прегледај го приврзокот 180064
Sanyo 6RZ110H1A go drzi i Aislu i go ima podatokot za COP koj iznesuva 4,4 na 56Hz za C-6RZ110H1A
http://www.aislu.com/documents/as.pdf
Single Rotary e so edna cevka i dovod....vrti duplo povekje rotacii od Twin kompresor zasto kaj tvinot istat rabota ja vrsat 2 cilindra, abenjeto e pomalo kaj twinot, dolgovecnosta e pogolema, vibraciite se pomali....i na kraj em cenata e pomala em garancijata e pogolema
Прегледај го приврзокот 180066[DOUBLEPOST=1510269556][/DOUBLEPOST]
Aj ti slikaj ja klimata da vidime kade pisuva na nea Made in Japan pa da ti pustime 100kinezi doma na kafe ako lazes
KAKVI EDNA KAKVI DVE CEVKI BE SUSUMIGO, NE DA SI LAIK TUKU SI PATETICEN LAZGO@gigovit
Na lagata i se kratki nozete....Twin rortary sekohas ima 2 cevki na izlez od akumulator, ednata nosi freon do edniot cilindar a drugata do drugiot cilindar ili da ti nacrtam 2=TWIN...isto kako sto Suzumito nema 4Kw na -7 ili Avantot ima 2reden izmenuvac....ako imas nekoja replika so dokazi slobodno pokazi gi....tuka sme
Прегледај го приврзокот 180063 Прегледај го приврзокот 180064
Sanyo 6RZ110H1A go drzi i Aislu i go ima podatokot za COP koj iznesuva 4,4 na 56Hz za C-6RZ110H1A
http://www.aislu.com/documents/as.pdf
Single Rotary e so edna cevka i dovod....vrti duplo povekje rotacii od Twin kompresor zasto kaj tvinot istat rabota ja vrsat 2 cilindra, abenjeto e pomalo kaj twinot, dolgovecnosta e pogolema, vibraciite se pomali....i na kraj em cenata e pomala em garancijata e pogolema
Прегледај го приврзокот 180066[DOUBLEPOST=1510269556][/DOUBLEPOST]
Aj ti slikaj ja klimata da vidime kade pisuva na nea Made in Japan pa da ti pustime 100kinezi doma na kafe ako lazes
http://www.samsung.com/uk/business/business-products/multi-split-fjm/multi-split-fjm/AJ070FCJ4EH/EUKAKVI EDNA KAKVI DVE CEVKI BE SUSUMIGO, NE DA SI LAIK TUKU SI PATETICEN LAZGO
Прегледај го приврзокот 180071
jASNO LI TI E SEGA OD SLIKATA STO E TWIN

Го обожавам. Ко за мене да се родил.Оти да го сакаме?
Дистинктивен ти е? Мене не.
Ama ti e logikava....zemi Mirai togas i grej se na -30Од клипчево погоре испаѓа дека твин ротари е помало и полесно, со што споредувањата на тежините на надворешните (како аргумент) отпаѓа...

Го обожавам. Ко за мене да се родил.
Стајте цртка и кај Louis CK.![]()