https://news.sky.com/story/charlie-sheen-categorically-denies-raping-child-actor-corey-haim-11119335
Чудо не искочил со изјава дека е педер како Спејси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://news.sky.com/story/charlie-sheen-categorically-denies-raping-child-actor-corey-haim-11119335
Дали некој има инфо за Hansol -20 (HANSOL -20 GWH12TB-S3DNA2D) за следните тестови
-10 степени, Tbiv, Ph@Tbiv, COP@TBiv
-15 степени, TOL, Ph@TOL, COP@TOL
Може тестовите да се однесуваат и за ребрендиран Hansol.
[DOUBLEPOST=1510252753][/DOUBLEPOST]А да не речат дека продавам и агитирам за Fujitsu ти апелирам слободно да разгледаш и други брендови, можеби и 14.000BTU единици или можеби и 18.000BTU од поевтини брендови.
Hitacivo e odlicen modelme interesira HITACHI RAK-PPA 3.5kw ja ima prijatel mn. se fali odlicno mu rabotela na ladnovo -20 koga bese me stava vo misla A SAKAM DA STAVAM MAX ZA 7 den. procitav deka imale usovrseni ROTACIONI KOMPRESORI STO ZNACI TOA
toa max-maksumun 7 dena blagodaramHitacivo e odlicen model
Rotacion kompresor ti e pousovrsena rabota na kompresorot so istotaka prodoluen raboten vek na traenhe
Ne te razbrav kakva MAX klima sakas da stavas?
Klima Nered...procitav deka ti ne si bil Nered tuku Ured....samo nerazbrav od kolku KW si ?Hitacivo e odlicen model
Rotacion kompresor ti e pousovrsena rabota na kompresorot so istotaka prodoluen raboten vek na traenhe
Ne te razbrav kakva MAX klima sakas da stavas?

Jas go imam hitachito so istite oznaki no 5kw. Mislam deka 3.5kw ppa serija ne ja nosat poveke, tuku go nosat ppb koj mislam deka e za nijansa poslaba spored eurovent. Isto taka eden clen ja ima na forumov taka da prebaraj sto pisal, no i jas sto imam pisuvano za klimata. Koga se epten jaki minusi pod -10 klimata odi vo programirani defrosti tocno na 1 saat, no ako prasas drugi clenovi na forumov za drugi klimi ke te mavtaat kako nivnite klimi po 4-5 saati ne odele vo defrost (lazat). Vidi pobaraj i strelec imase postirano nesto za hitaci klimite ( servisni manuali i karakteristiki).me interesira HITACHI RAK-PPA 3.5kw ja ima prijatel mn. se fali odlicno mu rabotela na ladnovo -20 koga bese me stava vo misla A SAKAM DA STAVAM MAX ZA 7 den. procitav deka imale usovrseni ROTACIONI KOMPRESORI STO ZNACI TOA
me stavaat vo bunilo okolu klimive sto bi predlozil od 35-45denari za 3.5 kwKlima Nered...procitav deka ti ne si bil Nered tuku Ured....samo nerazbrav od kolku KW si ?
A deka NE RAZBIRAS jasno mi e![]()
4KW samo kaj tebe(druhgarti) u podrumot od 20c na -30 moze da dadat 40.000den....ako me RazbirasАј господине квантен физичар, ако може да ми пресметаш колкава е површината на соба од 25м2? Дали да се зема 5*5 или можеби сакаш да биде 2,5*10м? И колку да ја земаме висината на ѕидовите ако градежен стандард е 2,7? Кажи ако треба да ја намалиме на 2,2 или 2м па да грее Hansol-от ефикасно? Само да не дојде да се ѕивкаме како тебе кога одиме низ соба.
Па Hansol-от дека имал еве ги урна и сите рекорди. Еве последно слушам дека Hansol-от го поправал и љубовниот живот, немало шанса на таа топлина некоја да остане со алишта на неа. Замисли ја носиш во собата, и го пушташ Hansol-от и оп....
А податоците кај Hansol-от се rock solid, еве нема шанси на -10 да не даде 4KW.........
За тоа гледај тоа ѓумезот твој и немој да ги заведуваш луѓево...

Japancive pomalce se great izglea, na rati