- Член од
- 22 јануари 2017
- Мислења
- 184
- Поени од реакции
- 151
Зошто никој не го прашува Заев на интервју за Смилковско, ме интересира онаа ретардирана фаца што ќе направи
Другите 52 дена се недела друже, а недела Господ ја дал за одмор и у недела само тешки капиталисти кои немаат срце ги тераат вработените да работатА другите 65 дена шо прајш ?
Ај разбирам 21 работни денови одмор. Ама другите 35 од кај ги извај?
А кога одиш на одмор? Сигурно ти треба чим секоја сабота ти е работна ?Другите 52 дена се недела друже, а недела Господ ја дал за одмор и у недела само тешки капиталисти кои немаат срце ги тераат вработените да работат![]()
Jas sum od faking Makedonija samo sto 6 meseci u godinata ziveam vo AUS. Nit fakam nit gledam sitel nit me interesira MKD televizija (osven koga ima prenosi od Vardar), portali ili vesnici. Dovolno sum informiran da vidam deka ovie novive se isto sranje pa i beter od toa sto bese predhodno.Избори се и ти бе, овие се сплотени како нација а нашата нација страда од вакви како тебе..
Кога се правеа предавнички чинови од претхноднава власт никаде ве немаше да протестирате ебати пичките педерски ДУПМНЕ-овски.[DOUBLEPOST=1510074695][/DOUBLEPOST]
Ти си од факинг Аустралија и зборуваш глупости поради твојата недоволна информираност за ситуацијата во државата гледајќи само ТВ Сител.
ne se raboti za toa sto vozam tuku za toa sto se obiduvaat da ne pravat budali. Za 3 denari nikoj nema da smeni vozilo od dizel da premine na benzin pa da prifatime deka pricinite se ekoloski. Jasno e deka se raboti za pribiranje poveke paricki vo budzetot. Barem da se cesni i da kazat deka nema pari a sakaat da zgolemat platata na daskalite pa zatoa zgolemuvaat akciza. Ili neka kazat kolku pari ke se priberat od akcizata i tie pari strogo namenski ke bidat za toj i toj ekoloski proekt... mnogu se providni. Onoj grevot so golema glava izgleda beter i od stavrevski ke bide...Да не имаш Голф 2 или си увезол некој стар мерцедес
А има други полоши работи што не ти текнаа, гнасната пропаганда околу Смилковско езеро ( мислам на гнасните лаги со кој соросоидите на фб и други форуми, па и тука, ги направија убиените деца криминалци) ... исто така нивниот однос со случајот Дивље насеље е петтоколонашки и предавнички, со намера да се добијат албански гласови по секоја цена, а сега дојде ЦЕХОТ, тие албанци бараат ослободување на терористите...
Патем гнасен беше и овој Богоевски од Левица, се заебаваше со дечките што Спасовски ги уапси за обичен транспарент што секаде во свет се истакнува...
Епа ако си од Аустралија , напушти ја темата и оди на некој остров да се сончаш.Jas sum od faking Makedonija samo sto 6 meseci u godinata ziveam vo AUS. Nit fakam nit gledam sitel nit me interesira MKD televizija (osven koga ima prenosi od Vardar), portali ili vesnici. Dovolno sum informiran da vidam deka ovie novive se isto sranje pa i beter od toa sto bese predhodno.
Kaj procita deka sum od Australia? Abe vie stvarno glupi ste lolЕпа ако си од Аустралија , напушти ја темата и оди на некој остров да се сончаш.
Пипер в`уста.Ќе им го навиниш.
samo sto 6 meseci u godinata ziveam vo AUS.Kaj procita deka sum od Australia? Abe vie stvarno glupi ste lol
Така пола ке треба да ја напуштат темата. Сигурен си дека тоа го сакаш. Да не те стрефни бан од нигде никаде?[DOUBLEPOST=1510084629][/DOUBLEPOST]Епа ако си од Аустралија , напушти ја темата и оди на некој остров да се сончаш.
Баш сега пред малце. Буковска со кебачиња. Се рачуна тоа ?Пипер в`уста.
Не знам, чек да прашам в`партија.Баш сега пред малце. Буковска со кебачиња. Се рачуна тоа ?
A sto ima vrska toa? Toa mene ne me pravi pomalku makedonec od tebe. Naprotiv, mozam da vidam i ostetam kako funkcionira svetot i da se smeam na glupostite sto gi lupate ovde.samo sto 6 meseci u godinata ziveam vo AUS.
не е 3 денари, по ЕУ регулатива е Д2 да биде најмалку колку бензин 95-ка, а има веќе и казнување во УК ако се остави возило да работи во место ( дизел обичај)... јасно има ЕУ регулатива за мислам 18години (2035)? да се забранат И сите моторни возила на фосилни горива...ne se raboti za toa sto vozam tuku za toa sto se obiduvaat da ne pravat budali. Za 3 denari nikoj nema da smeni vozilo od dizel da premine na benzin pa da prifatime deka pricinite se ekoloski. Jasno e deka se raboti za pribiranje poveke paricki vo budzetot. Barem da se cesni i da kazat deka nema pari a sakaat da zgolemat platata na daskalite pa zatoa zgolemuvaat akciza. Ili neka kazat kolku pari ke se priberat od akcizata i tie pari strogo namenski ke bidat za toj i toj ekoloski proekt... mnogu se providni. Onoj grevot so golema glava izgleda beter i od stavrevski ke bide...