Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Juve 7+ da se proba?
Јас пробав, ама некако мала квота за 7+ :(
2wd3wb8.jpg
2wd3wb8.jpg

2wd3wb8.jpg

image.jpg

Не ми се верува дека пропуштив ваков феноменален викенд каде што се излегува како шо треба, а јас го играв Њукасл 1Х. :tapp: Баерн, Ливерпул, Монако, Валенсија, ПСЖ, Атлетико, Лајпциг еве и Барса води .... :facepalm:

За утре Тотенхем, Сосиедад и Милан. 4.50 коеф, на 15 евра.

Не ми се верува дека пропуштив ваков феноменален викенд каде што се излегува како шо треба, а јас го играв Њукасл 1Х. :tapp: Баерн, Ливерпул, Монако, Валенсија, ПСЖ, Атлетико, Лајпциг еве и Барса води .... :facepalm:

mn si siguren za ovie tri?

Дека е појак Јуве го попи 2 пати сезонава од Лацио :icon_lol::icon_lol::icon_mrgr::icon_mrgr:
Аталанта,Лацио,Тотенхем,Наполи може да се склопи за дуплање :)

Незнам зошто го форсираш Милан , очајни се, па на ебениот Аек не можеа гол во 2 утакмици да му дадат... Сасуоло иако се на дното не се така наивна екипа поготово на домашен терен...

mn si siguren za ovie tri?

За Сосиедад и Милан 90 %. Тотенхем знае да клизне кога најмалце очекуваш али мислам дека после поразот од Јунајтед ќе сака да продолжи да држи приклучок до врвот, плус игра со размонтираните Кристал Палас кои се последно место.[DOUBLEPOST=1509830245][/DOUBLEPOST]
Незнам зошто го форсираш Милан , очајни се, па на ебениот Аек не можеа гол во 2 утакмици да му дадат... Сасуоло иако се на дното не се така наивна екипа поготово на домашен терен...

Им се погоди на Милан 3 дерби утакмици у краток период, затоа изгледаат вака. Го рокнаа Киево во гости 1-4 кој е далеку подобра екипа од Сасуоло, а и коеф си вреди 2.20 му дават.

Може некој да ми помогне да сватам системски како оди кладењето, на пример да погодам 3 од 6 а сите да се 1.80 коеф пример? Колку би бил коефициент?

За Сосиедад и Милан 90 %. Тотенхем знае да клизне кога најмалце очекуваш али мислам дека после поразот од Јунајтед ќе сака да продолжи да држи приклучок до врвот, плус игра со размонтираните Кристал Палас кои се последно место.[DOUBLEPOST=1509830245][/DOUBLEPOST]

Им се погоди на Милан 3 дерби утакмици у краток период, затоа изгледаат вака. Го рокнаа Киево во гости 1-4 кој е далеку подобра екипа од Сасуоло, а и коеф си вреди 2.20 му дават.

Dobra e kvotata samo igracive ne go sakaat vekje Montela taka da neznam dali ke tepaat..

Алба - Баерн 155.5-
Бубоа 10.5+
Серафан 10.5+
Мичович 10.5-

Австија Виена - Матерсбург 1у 2.
Местачи.

Товарете на Јуве додека не се израмниле, 1.80 е. :vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1509895067][/DOUBLEPOST]Еве го 1-1. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom