Spotify Pro/Premium

• Креатор на темата Креатор на темата NiceNaumoski
  • Време на започнување Време на започнување
Citav vo eden link pogore deka moze da napravis free account i istiot moze da go upotrebuvas, samo sto ima reklame i sekoi dve nedeli da se konektiras preku proxy.

Vi blagodaram na odgovorite @dace@mkd i @Грејвдигер

Нема на чему.

Инаку, можеш да се регистрираш со прокси. Инсталирај ја екстензијата Unlimited Free VPN - Hola на Chrome, пушти се преку Америка, регистрирај си акаунт, логирај се еднаш и може да ја исклучиш. На секои 14 дена ќе треба да ја палиш екстензијата и да се логираш преку Америка (или некоја друга држава која е дозволена) и то је то... Направено е тие 14 дена да можеш да го користиш нивниот сервис надвор од дозволените држави, као демек ако идеш на патување и слично.

Нема на чему.

Инаку, можеш да се регистрираш со прокси. Инсталирај ја екстензијата Unlimited Free VPN - Hola на Chrome, пушти се преку Америка, регистрирај си акаунт, логирај се еднаш и може да ја исклучиш. На секои 14 дена ќе треба да ја палиш екстензијата и да се логираш преку Америка (или некоја друга држава која е дозволена) и то је то... Направено е тие 14 дена да можеш да го користиш нивниот сервис надвор од дозволените држави, као демек ако идеш на патување и слично.
Podobro e TunnelBear mesto Hola, podoverlivo e.

Нема на чему.

Se registrirav na spotify, i go koristev dva pati po 14 dena. Sega se trudam pak preku hola vpn so chrome no ne mi dozvoluva. Vleguvam vo web stranata kako da sum vo USA, no vo aplikacijata na mobilen uste me pamti kako da sum nadvor od USA!

Znae li nekoj sto treba da se pravi potocno?

Se registrirav na spotify, i go koristev dva pati po 14 dena. Sega se trudam pak preku hola vpn so chrome no ne mi dozvoluva. Vleguvam vo web stranata kako da sum vo USA, no vo aplikacijata na mobilen uste me pamti kako da sum nadvor od USA!

Znae li nekoj sto treba da se pravi potocno?

Не знам, и мене истото ми се случува. Преку веб функционира, ама десктоп и мобилната апликација не ми дозволува да се логирам.
Ако најдам некое решение ќе споделам.

Има ли некој со Spotify премиум за Free?.Каде да ја најдам?,дали работи во Македонија? И да не е вирус. Пишете ми на приватно бидејки пиратски линкови не смее да се праќаат по постови.

Има ли некој со Spotify премиум за Free?.Каде да ја најдам?,дали работи во Македонија? И да не е вирус. Пишете ми на приватно бидејки пиратски линкови не смее да се праќаат по постови.

Си плаќаш претплата за премиум, не се симнува програма :)

Не бе имаше еден со кракната апликација ако не се грешам.

Грешка си. Spotify е бесплатен, а со премиум немаш реклами, имаш офлајн слушање и слични ствари... тоа ти е поврзано со акаунтот, не е посебна апликација.

Грешка си. Spotify е бесплатен, а со премиум немаш реклами, имаш офлајн слушање и слични ствари... тоа ти е поврзано со акаунтот, не е посебна апликација.
Ах океј.Иначе мислев на нормалната апликација но со веке регистриран премиум акаунт.

Ќе си го платиш премиумот како и сите други луѓе. 9.99$ месечно
Како да си платам кога ме нејќе во Македонија? :)

Се зае*бавам со TunelBear ама сакам да си платам премиум... ама како? :D

Ти треба картица од земјата во која сакаш да го користиш Акаунтот, јас пробувам да се најавам на Америчкиот Спотифај (имаат одлична промоција во паќет со Хулу) ама ме префрла на Шпанија, пошто од таму ми е картицата издадена, доста педерски потег.

Го немам испробано методов ама би требало да функционира бидејќи на исти начин тие што имаат PlayStation 4 го надополнуваат новчаникот со пари и купуваат игри од американската дигитална продавница на PSN.
Постои Spotify Gift Card која можеш да ја купиш од тука и претпоставувам дека со нејзина помош ќе можеш да активираш премиум, ама најверојано ќе мора да ја активираш преку TunelBear.
Иначе инспирацијата за ова ја добив од овде.

Доколку се решиш да пробаш, пиши дали успешно ќе активираш и користиш премиум акаунт.

Последно уредено:
Постои апликација што се вика xMenager на кој се инсталираат Spotify или Tidal со пач за да биде полу премиум акаунтот без да плаќаш

Апликацијата ја нема на Play store туку се симнува apk на сајтот xMenager.

Пишав полу премиум затоа што ова е опција која не нуди слушање музика без интернет ofline и може апликацијата да е поспора при вртење, премотување на песните ама важно е дека функционира да слушаш цели албуми, да си правиш плејлисти..

Има некоја опција без да плаќам а да слушам offlline? Преку Xmenager не може offline

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom