- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Ти чоече или си, нз, нз...Vidis tie ovlasteni serviseri i ovlasteni montazeri se tocno navedeni na garancijata na Gree.
Kade se navedeni ovlastenite kaj tebe ?
Прегледај го приврзокот 179753
Не бев запознат ни јас до скоро за оваа проблематика. Сега знам, но се мислам дали воопшто да ја чепкам, затоа што добро работеше 9 години..@omlet13m
А зашто не ги продолжиш цевките на 18ката ? 1м е стварно малку за таа јака 18ка од 52кг, бучноста и од таму ти доаѓа....ке ти наполнат фреон точно на вага колку што треба пак ке се извакумира и решен проблем.
Дали пред да мериш ја излади собата испод 10 степени, со барем 10 дена негреење?Читам се и сешто, еве пример со слики, лани на -10 надворешна. Осакава моја која е 10 години стара дуваше 50 степени на собна температура од 13 степени при што после измерив 15 степени. Потенцирам on/off 10 години стара клима.
Ako 9 godini raboti bez problem ne cepkaj od kaj znaes so monter ke ti dojde da ne ja zafrkne se e mozno moj sovet tie cim tera 9 godini bez maka teraj cisti filtri redovno i terajНе бев запознат ни јас до скоро за оваа проблематика. Сега знам, но се мислам дали воопшто да ја чепкам, затоа што добро работеше 9 години..
Fujitsu модел LECA е сосема солиден ( дури и повеќе ) од солиден модел. Констатација на голем број задоволни корисници.E bas da vidimo tvoj patent i da ti izmeris 59C na tvoju klimicu od 450eura(koja ovde u Mk kosta 700eura) pa da se svi radujemo
Која економска класа бре? Gree е state-of-the-art технологија. Па нели гледаш дека Hansol вади 4KW на -10.Едвај дочекавте да се посерете на Gree.
Такво хејтање на бренд од економска класа не сум видел до сега, обично се сере по брендови како Епл и слични скапи срања.
И фамозниот Mitsubishi FH35-VE вади само 3,6 KW на -10 и тоа на "надуваната" Eurovent спецификација а да не разговараме дека кошта над 60тина илјади денари.Da, site informacii se za nominalniot kapacitet t.e. Hansol na -10C ke isporaca 4KW.
За жал манипулираш со јавноста и ги доведуваш намерно во заблуда читателите. За тој „буг “ како што го викаш, колку што следев се однесуваше на сосема друг модел на Fujitsu, попрецизно за моделот Fujitsu LLCA 09, ако не се лажам, а не за моделот на кој се грее човекот 5-та година Fujitsu model LECA. Знам дека многу добро знеш дека се работи за сосема различни модели на брендот Fujitsu. Никако да се откажеш од таа лоша навика да манипулираш со информации, а понекогаш и да ја извртуваш вистината. Обиди се да бидеш коректен и во ситуации кога нешто не ти одговара.Jes i ti poludeo zbog BUGa u tu tvoju klimu pa nemas preca posla da ovde dremas
Momak ja sam vase prevarante i manipulante odavno razotrkio na srpskom forumu, kog vraga trazis ovde kad si vec jednom i tamo pojeo sve ono sto nije za jest.....odleprsaj slobodno tamo odakle si dosao
Прегледај го приврзокот 179743Прегледај го приврзокот 179744
Прегледај го приврзокот 179738
Прегледај го приврзокот 179741
Прегледај го приврзокот 179740
Druze kade Prodavacot napismeno potvrduva deka pecatov na monterite e validen? Ova gore sto go pisuvas Energpsistem ti go ima kazano usno ama nedaj boze utre moze da recat drugo i ke se slikas so pecatov od monteriteКај мене нема потреба да се наведени, ти надробив, секој шо има фирма со печат како монтер може да ти ја монтира, со тос што гарантира за неговата работа, а секој не може да ја сервисира или продолжува работа
Апсолутно точно.Druze kade Prodavacot napismeno potvrduva deka pecatov na monterite e validen? Ova gore sto go pisuvas Energpsistem ti go ima kazano usno ama nedaj boze utre moze da recat drugo i ke se slikas so pecatov od monterite
Кажи ги дека се викаат Хидросет, и дека се алчни глупчовци - што се срамиш?Fujitsu модел LECA е сосема солиден ( дури и повеќе ) од солиден модел. Констатација на голем број задоволни корисници.
А дека овде чини премногу -за тоа си во право, некој сака да се богати и никако да му текне дека еден ден тоа ќе му се врати како бумеранг, кога -тогаш, ако не се опамети.