Slusaj vaka drugar. Ja ne rekov deka klimata ne cini tukuMlak izduv ke ima i da e najskapata klima ako vnatre e 8C a usisot e 10stepeni....i ne bile 3 tuku 10 dena negreani...izduvot ke bide topol ako usisot e barem 18~20stepeni...
Dupkata e busena vo beton a prvicno monterot rece deka e baraka....ne e voopsto stan tuku kukja pravena so najrazlicn materijali kako se stignalo, izolacija nema, tebe ti treba za tamu najmalku 5,5ka po se izgleda ili 2x3,5ki
Mlak izduv ke ima i da e najskapata klima ako vnatre e 8C a usisot e 10stepeni....i ne bile 3 tuku 10 dena negreani...izduvot ke bide topol ako usisot e barem 18~20stepeni...
Dupkata e busena vo beton a prvicno monterot rece deka e baraka....ne e voopsto stan tuku kukja pravena so najrazlicn materijali kako se stignalo, izolacija nema, tebe ti treba za tamu najmalku 5,5ka po se izgleda ili 2x3,5ki
Слушај вака другар! Ја не реков дека климата не чини ни пак реков нешто против ГРЕЕ. За ти вака да ме навредуваш и омаловажуваш. Јас ги кажав само првите впечатоци од климата и прашав зошто е тоа така и почнавме да дебатираме со дечкиве на форумов. Искрено очекував повеке, но никогаш не пишав дека климата не чини. "БАРАКАТА" за кој ти што зборуваш чини 50 000 евра правена е од цврста градба од стручњаци има термопан пенџери и солидна изолација. Воопшто не е правена како ке се стигне! Јас не знам од кога ти си станал стручњак во градежништво за да кажуваш што е добра градба а што не. И баш ме интересира ти во каков стан живееш и со каква изолација пошо нели ти за се овде памет продаваш.
П.С пошто е правена од материјали како ке се стигнее вашите монтери едвај го пробија ѕидот! Поздрав