Часовници

Имам буџет од 8 илјади денари ....Одамна влечам да земам за саат ....Да ми дадете или препорачате добри предлози на саати од Бвач и МајТајм.....Дајте ми предлози до 4 илјади денари категорија и до 8 илјади денари категорија ....Да е убав за мерак ми е за долго време да го имам, ....Фала дечки ...
Во Веро Центар денес имаат попуст на вториот саат 80% во бвач или како и да се вика, помини утре и ѕирни што имаат на располагање, баш ми тупна девојче едно на лентата во рака флаерче, али го исфрлив не видов до кој датум му е попустот.

Ѕирни на kupicasovnik.mk

испратено од мојот galaxy S7 edge користејќи тапаталк

3830pmphr117-b.jpg

Јас имам ваков Platinet Sport Watch + Heart Beat Rate & Pulsometer ... го купив лани во Anhoch за околу 2 илјади денари !

Колку можат да траат часовнициве што се реплики на луксузни часовници (Hublot,Audemars,Tag Heuer)?
Сакам да порачам од алиекспрес некој таков па сакав да знам какви се и што се..

Колку можат да траат часовнициве што се реплики на луксузни часовници (Hublot,Audemars,Tag Heuer)?
Сакам да порачам од алиекспрес некој таков па сакав да знам какви се и што се..
A zosto uopste da kupuvas repliki?

Оригинали имам веќе некој помали марки,ќеиф ми е да видам од тие Hublot Big Bang i Audemars Piquet Royal Oak.

Зависи од категорија на реплика. Обично важи колку пари толку музика. За саатт испод 30$ ич не гледај

испратено од мојот galaxy S7 edge користејќи тапаталк

најнов часовник ми е
2128.jpg

G-SHOCK
AW-590-1A

го земав 100 евра од mytime многу сум задоволен сега за сега. баш практичен gshock мал и со доста функции. не сакав од тие стандардните gshock огромните пошто имам мала рака :)
пред да го земам овој носев sector expander 90
267265.jpg

CASIO A158, A168 да не има за продажба? Може и стар од 90ти години некој таков сличен модел само зачуван да е....

My new baby...:vozbud: Orient in house Automatic movement with domed sapphire!
Добар. Убави класични модели имаат. Од каде го зема, продава кај нас некој Orient или од нет?

Moze li nekoj da mi kaze nesto za seiko5 automatik SNKK59?Mislam deka e malku zastaren model pa zatoa mu se mislam,inaku mi go nudi prodavacot po cena od 8000 den.Se dvoumam pomegju toj seiko i CASIO kvarcen so kozno remce i natpis na denot gore kaj dvanaest satot- ne go znam tocno modelot po broj zatoa go opisuvam.Pozdrav

Има некој порачувано саат од ибеј? Колку се давачките за саат? Сакам да порачам еден од околу 200Е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom