Поинтересен беше кога шеруваше секси девојки кои наводно му се внуки на Заев.
Аман бе дечки, не сте Хилари па да се тревожите до толку.cekaj da vidam sto postiral ovoj VOLK2234 da ne saka da me zaebe nesto...
Нема ништо мајсторски тука, вмро си го потпишаа Пржино мртви ладни.Најголемото нешто поради кое што јас ќе ја колнам оваа нова моментална власт е СЈО (иако имаат уште време да ме убедат во спротивното, се надевам дека ќе дојде до тоа). Тоа е најголемиот спин во нашава модерна историја... буквално мајсторски изведен спин, кој како и претходно што тврдев, тотално се испостави како продолжена рака на СДСМ.
Ниту еден интелигентен човек не поверувал во нивната "мисија"И баш ми беше чудно, онака многу чудно уште коа ги воспоставија - доста интелигентни луѓе поверуваа на нивната мисија да ги осудат криминалите на режимот
Welcome to the club!Да ти се мочам у правниот факултет што го завршив. Се што учев 5 години е невистина,лага и само пишан збор. Реалноста е спротивната од тоа што не учеа, токму оние кои го сквернавеа она што го пишувале.
Реков негде дека претходниве биле демократски и фер?Овие избори не беа ни фер ни регуларни. Претходните кланици на дпмне беа најфер избори. Миле кога влегуваше во вреќите и брклата со мвро беа пример за фер и регуларност. Кога Грујо контролираше од чистачка до директор, или кога секој мораше да донесе по 20-30 луѓе на гласање.
Тоа беше пример за фер и демократски избори.
Ти си син на Марика Цанева и Сашко Савевски.http://www.libertas.mk/li2017-kasami-na-ovie-izbori-dui-zagubi-i-stana-ogranok-na-sdsm-barame-predvremeni-parlamentarni-izbori/
ако бара и Сељо предвремени, значи ли ова криза на влада ?, сега кога треба дефинитивно од нашата кожа грците опинци да си прават
или ќе им го попасеме цело тесалоникиско поле
нешто зајко тужно ми личи![]()
Ne znaci, zasto dpa se tuka, pratenikod od GROM sto si otide e tuka, taka da pak status quo ke e, kasami sekako ne e del od vladata, baska sto vo idnina ocekuvaj i drugi ptici preselnici.http://www.libertas.mk/li2017-kasami-na-ovie-izbori-dui-zagubi-i-stana-ogranok-na-sdsm-barame-predvremeni-parlamentarni-izbori/
ако бара и Сељо предвремени, значи ли ова криза на влада ?, сега кога треба дефинитивно од нашата кожа грците опинци да си прават
Она што го кажува екс-фирерот генерално е гола вода, и плачипичкарско понашање после пораз.
Но, во едно е во право... Овие избори ниту беа фер, ниту регуларни а уште помалце демократски.
Може да се лажеме до сабајле, ама од километар се глеаше дека ова комуњарава уценуваа се што можеше да се уцени во државава (преку својата продолжена "судска" рака - СЈО). Глеам и албанскиве партии се жалат на нефер услови и недемократски избори пуни со закани макани и тн.
Се тоа нели, во координација со новото талентирано свежо hot prospect фирерче.
Да, губитникот има право да плаче. Но,да каже и по нешто реално во таа емотивна и истрауматизирана фаза.
Најголемото нешто поради кое што јас ќе ја колнам оваа нова моментална власт е СЈО (иако имаат уште време да ме убедат во спротивното, се надевам дека ќе дојде до тоа). Тоа е најголемиот спин во нашава модерна историја... буквално мајсторски изведен спин, кој како и претходно што тврдев, тотално се испостави како продолжена рака на СДСМ.
Наместо без притисок во "ослободена атмосфера" да си работат во полза на правдата (за што и се формирани) , да ги доведат тие луѓе пред лицето на правдата и да добијат РОБИЈА која што ја заслужуваат, тие дозволија да бидат искористен куртон на задкулисно политичко пазарење, кое резултираше со нивна активација само за претење,закани, неколку предизборни кривични и "рекет" за неуспешна кампања на многу "режимски" градоначалници (исто така нешто што од авион се глеаше) за да истераат млитава кампања, дозволувајќи победа на сдсм, а со тоа да си го спасат газот од евентуален кривичен прогон за своите злодела. Може само да претпоставуваме колку бизнисмени или било кои лица со некаква политичко-економска моќ се уценувани од нив во целиот овој период.
Тие, ја имаа(т) најголемата доверба од македонскиот народ како институција според многу досегашни анкети. А кучкиве излегоа као искористен и фрлен дурекс на Теферич/Водно.
Е толку лесно може да се излаже овој народ.
И баш ми беше чудно, онака многу чудно уште коа ги воспоставија - доста интелигентни луѓе поверуваа на нивната мисија да ги осудат криминалите на режимот, доста од македонскиот народ падна на нивните муабети,презентации,наизглед таа нивна одлучност/решеност/професионалност и бескрупулозност да ја истераат работава до крај. Онака со убав пи ар, во убави моменти, морам да признаам дека и мене ме подзамислија дека може стварно ќе ги осудат овие довчерашниве.
Но, се испоставија ороспиите класични комуњарски слугинки. Евтини и бедни. Оние режимските судски слуги барем за сваровски се продаваа, а овие? за популарност ?
Да ти се мочам у правниот факултет што го завршив. Се што учев 5 години е невистина,лага и само пишан збор. Реалноста е спротивната од тоа што не учеа, токму оние кои го сквернавеа она што го пишувале.
Да остајме се настрана, и политика и економија. Факт е дека никогаш нема да станеме држава се додека не се научиме да го почитуваме правото и додека не воведеме правна држава. А тоа нема да се случи ни со овие "ослободувачите".
Па не можеше дпмне и дуи ова да го прават бидејќи опозицијата беше подржана од гЕУ и УСА...Бејли селфи праеше со опозицијата[DOUBLEPOST=1509348383][/DOUBLEPOST]Стигна живот и во Чаир ... уствари секогаш живот имало во Чаир, пошто Дуи беше и останува на власт, Висар Ганиу е нов лик, но тој е само слика, а позади него се истите луѓе.
За какви избори зборуваме ако десетина наоружани лица денес кружеле низ Чаир ?
Ако имало вооружени лица, ако заменик министерот на МВР е од Дуи, ако премиерот лично се залага да победи кандидатот на ДУИ (а он ги контролира сите институции) И НА КРАЈ имаат само 200 гласа предност, тоа кажува дека се работи за украдена победа, за наметната волја ...
Грујо ваков или таков, беа со ДУИ браќа во криминал, ама калашникови вадење во негово време јок, овие што вечерва пукаа, во негово време ги беа криеле во гз оружјата
И во Арачиново ги извадија оружјата, а еве и во Чаир ... Се враќаме во ситуација како пред 2006 кога се пукаше во секоја прилика.
Се надевам гласачите Македонци од Чаир се многу среќни за нивниот избор денеска
ова е мислам од првиот круг, кога се жалеа дека во едно село од 70 гласачи 45 се со членска книшка на дпмне а победи убедливо сдсм...Аман бе дечки, не сте Хилари па да се тревожите до толку.
Нели на лагата и се кратки нозете, ако ова е вистина тогаш ќе го видиме во приговорите или на Курир.
Викаш ДПМНЕ нема пари за адвокат и нотар да поднеси приговор?ова е мислам од првиот круг, кога се жалеа дека во едно село од 70 гласачи 45 се со членска книшка на дпмне а победи убедливо сдсм...
ПРИГОВОР да дадеш треба да искешираш куп пари,( адвокат, нотар) така е по новиот закон за ЖИВОТ