Во кој град од светот најмногу би сакале да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Единбург или Токио, иако немаат многу заедничко.

Би сакал барем еднаш да го посетам Бразил, и тоа ми е деф животна цел, и да се запознаам лично со Ајахуаската и да се иницирам преку ритуал.

во Сплит... бев таму далечната 1977/78 8 месеци од воениот рок... убава клима , голем град, опкружен со атрактивни места... тогаш во ехЈу можев таму да се вработам ( префрлам) по струката

во Сплит... бев таму далечната 1977/78 8 месеци од воениот рок... убава клима , голем град, опкружен со атрактивни места... тогаш во ехЈу можев таму да се вработам ( префрлам) по струката
Многу си згрешил.

Јас мислев ќе пишеш Битола.Ставро,Лет..ќе ти беа комшии :D

Единбург или Токио, иако немаат многу заедничко.

Би сакал барем еднаш да го посетам Бразил, и тоа ми е деф животна цел, и да се запознаам лично со Ајахуаската и да се иницирам преку ритуал.
Не мора до Бразил за тоа да се иде.

Сан Франциско,Сиетл и се накај Британска Колумбија делот натаму .... Се што ми кажувале луѓе,преку Тв итн , ми се допаѓа тој дел натаму ,,,,Исто може Сиднеј или Мелбурн :D :aplauz:

Не мора до Бразил за тоа да се иде.
Можеби не сум сигурен, но...

Збориме за напиток спремен од билките, со цела таа церемонија со икароси, подготовки, проценки, целиот ритуал. Или мислиш на синтетички ДМТ? Ако е второто, нејќам така. Има разлика во напиток спремен од шаман, или како се вика тој што го спрема и сосема различна е проекцијата од конзумирање на изолиран ДМТ, кој можеби го има по Европа.

Првото е real deal и life changing.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom