Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Некаков филмски фестивал има изгледа у културен. Гледам у среда ќе го даваа Џган а у четврток тој документарецот за чуеков што собира олд тајмери.

Другите филмоој изгледа се албански.

Знае некој дали е бесплатен влез или се плаќа карта ?

Некаков филмски фестивал има изгледа у културен. Гледам у среда ќе го даваа Џган а у четврток тој документарецот за чуеков што собира олд тајмери.

Другите филмоој изгледа се албански.

Знае некој дали е бесплатен влез или се плаќа карта ?

Барај си на фб Тифф Ода фестивалот. Мислам слободен е влезот ама не сум сигурен.

22310647_10211171969037237_5951971884000802685_n.jpg

22448622_10211171969197241_654081619284623257_n.jpg

Мизерија...
Со тој збор би ги опишал резултативе.... чиста мизерија.
После тоа све што се дешаваше у градов (и се дешава), пак оваја...
Каков бизнис се тера на грб на градов, не е нормално..
Таман сега ќе се наполни пак за некој месец депонијата и пак никому ништо....

Водава се пие ли ? Веќе не знам ни на кого да верувам.
http://sitel.com.mk/se-ushte-nepoznata-e-prichinata-za-neprijatniot-vkus-na-vodata-vo-tetovo

Да ти се плукнам тоа во градот усмрден, ај што пола град те има те нема вода па уште и загадена.

Таман си е водата за населението што живее таму. Штом никој не се буни или тепа/пали се како што треба :P
2017 сме, при толкави давачки, при толку донации, при толку шетан и еманципиран народ да немате вода и никој да не протестира топ сте (y)
Битно кога беше Југохром сите организирани како овцички :P

Таман си е водата за населението што живее таму. Штом никој не се буни или тепа/пали се како што треба :P
2017 сме, при толкави давачки, при толку донации, при толку шетан и еманципиран народ да немате вода и никој да не протестира топ сте (y)
Битно кога беше Југохром сите организирани како овцички :P

Ѕирни сликава.... Коментарот е од македонец.
Треба уште нешто да се каже дека бизнисите са поважни у градов и тоа кој све трча по партие?
Не е како на првата слика, ама ипак. Депонијата се очисти месец и пол пред избори, главната инфраструктура (водовод и струја) тешко сумњам дека е нешто попраено или напраено.
Копилињава од ДПМНЕ са криви што га чуваја, а комуњариве што напраеја??.....
Вчера бш имаше нешто пак пред културен ги чув ка бев низ град. Га поддржуале Теута Арифи...... и ете, ѕирни га пак сликата....
Според ова све, само може да се закључи дека какви ти не све бизниси се вода у Тетово и колку тоа ДУИ заработуе без таквоото да им чуе за људиве овде што жива...
Ама ете убоо коментирале на сликата нели? Заслужуе она...[DOUBLEPOST=1509124612][/DOUBLEPOST]Еве и ова.....
А вчера го слушнав дека га поддржуел Теута Арифи.....
Ама да, сами смо си криви, тоа е факт...

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    70,1 KB · Прегледи: 37
  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    39,5 KB · Прегледи: 23
Последно уредено:
Пак оваа смрдлава а ? Не дека со други градоначалници смо виделе нешто посаглам барем јас од когај сум роден и живим у градов ама со оваа уште побетер е.

Пак оваа смрдлава а ? Не дека со други градоначалници смо виделе нешто посаглам барем јас од когај сум роден и живим у градов ама со оваа уште побетер е.

Џабе е бунење брат... И ја га најќем. Ама изглеа народов га заслужуе... Копилињава од ДПМНЕ га стаеја на власт и ќутеа. Некое време пред главните избори копилињава од СДС обвинуаја "Ако гласаш за Теута гласаш за криминалите на Груевски". А на митинзи овде ќе јада гомна после тоа дека га поддржуеле и добро "работела".... И ај сеа ти мене кажи ми дека немало размена на паре за тоа или дека некои договори интересни не се десиле...

Ај тоа што се деси, па и овја шутрациве без грам мозок уште го поддржуаа Заев дека Теута треба пак да биде..... а до вчера јадеа гомна све што е од Груевски и повржано со него треба да се тргне... абе мизерија... толку ретардиран народ да има.... еве не знам....

Телеком отвориле салон во Palma Mall. Би било јако и Vip да отворат или да се префрлат Анхоч, Top Shop од ReMall и Palma да си гази за разлика од ReMall :D

Телеком отвориле салон во Palma Mall. Би било јако и Vip да отворат или да се префрлат Анхоч, Top Shop од ReMall и Palma да си гази за разлика од ReMall :D

Мислим дека ипак ќе се префрља таму, дека палма ќе се прошируе ка што видов последен пут. Пола од паркингот што го напраеа надвот е заградено и има почнато изградба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom