Струмица

Correction, У Аквариус одат да бидат видени. Шо е поентата да одаш на базент а да не се избајнаш? У Сириус на сабаале има по 5-6 човека, така да можаш да праваш шо ти душа сака. Не дај боже да се фрлам бомба у Аквариус, ќе потопам 10 човека =))

А бе за комплексиранио народ у Струмица има нова мода. На центаро да шеташ бебинааа, маленки децаа, кучинааа.... Е..ти тешките случаеве

А бе за комплексиранио народ у Струмица има нова мода. На центаро да шеташ бебинааа, маленки децаа, кучинааа.... Е..ти тешките случаеве
Нова мода на центаро да шеташ бебина..?!?!
Е добро бе дека треба да го шеташ бебето на автопат...
Или тва е за лесни случае...:wink:

Mоја грешка. Не бев јасен признавам. Тоа не го прават родителите или блиските на овие дечиња, туку девојчиња кои сакаат да покажат демек сакаат мили, нежни работи, и шетаат бебиња дури и на комшиите. И такви ги има премногу.
И кога ке помислам дека шетаат кучињата на корзо помало од 1км и тоа со 1000 луге таму,, поарно на автопат ке го шетам:toe:

Mоја грешка. Не бев јасен признавам. Тоа не го прават родителите или блиските на овие дечиња, туку девојчиња кои сакаат да покажат демек сакаат мили, нежни работи, и шетаат бебиња дури и на комшиите. И такви ги има премногу.
И кога ке помислам дека шетаат кучињата на корзо помало од 1км и тоа со 1000 луге таму,, поарно на автопат ке го шетам:toe:
Ааааа...Е добро де тва тее еден вид помодарство...Ништо ново...

Па тва веке од 2008 е ного почесто. Ного лигава работа, ного глупо нешто....:uvo:
Мене лично многу повеќе ме нервире шо шеталиштето е претворено у изложба на коли..А хел енџелс (у европска верзија со веспи) ми го реметат просторо шо е оставен за шетане а не сокане по хауби...У Струмица како и у секоо друго маленко место најважно е да видеш и да бидеш виден...па сите си ги мерат кој со шо има коли, веспи кучина, комшиски деца, вегетиране по кафичи и други интелигентни активност...

Мене лично многу повеќе ме нервире шо шеталиштето е претворено у изложба на коли..А хел енџелс (у европска верзија со веспи) ми го реметат просторо шо е оставен за шетане а не сокане по хауби...У Струмица како и у секоо друго маленко место најважно е да видеш и да бидеш виден...па сите си ги мерат кој со шо има коли, веспи кучина, комшиски деца, вегетиране по кафичи и други интелигентни активност...

А бе одиии бе. Таа улица треба да се затворе тама и ништо да не помине, да стоот цајкане. А не како шо викаш да скокаме низ хауби и бегаме од моторе е..го..:toe:
НОГО КЧООООООООВЕ НИЗ ГРАДО НАШ

marcus напиша:
Мене лично многу повеќе ме нервире шо шеталиштето е претворено у изложба на коли..
Оти бе, некој живеет на 300 метра од центаро, как да дојдат пешки до там на тава жешко време, нем ќе им стане лошо.. Исто беше и ка се учаше оште, од дома до гимназијата имам 2 минути пат, а за да флезам у гимназијата ми требат уше пет минути, и после зашо сам каснел на час =))

И шо толко интересно имал мотор.. Да го купил он, ај да се фале, ама..

ZA TAJ
HAHAHAHA ZA TAJ SLUCAJ NE MOZAM USTE DA SE SMIRAM OT SMEENJE.

:pos2:
ZA TAJ
HAHAHAHA ZA TAJ SLUCAJ NE MOZAM USTE DA SE SMIRAM OT SMEENJE.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ZA CIRKUS STE NEMAM ZBOROVE.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

BEBINJATA SE SETAT VO PARK DEKA IMA IGRACKI DA SI IGRAT I DA SE ZABAVUVAT.

А бе одиии бе. Таа улица треба да се затворе тама и ништо да не помине, да стоот цајкане. А не како шо викаш да скокаме низ хауби и бегаме од моторе е..го..:toe:
НОГО КЧООООООООВЕ НИЗ ГРАДО НАШ
A KOJNSKITE MERCEDESI NA SELO BANICA OT DEKA KE MINAT AKO JA ZATVORAT.:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom