Патам од анексиозност веќе 8 години но никогаш не сум имал вакви симптоми како последните 2 месеци, мислам овие се страшни веќе не знам дали е само анексиозност во прашање или нешто сериозно, и ако направив крвна слика се испадна добро апосолутно се, и крвен притисок ми е добро сега малку пулсот ми е покачен али тоа можеби е нормално под услови на голем стрес, страв обично ми е од 85-100 може и 105 преку ден , рано сабајле пулсот ми од 75-80, но муабетот повеќе ми беше со овие нови симптоми значи прво ме фаќа болка позади главата страшен сиклет имам позади главата како да ме стега, почнувам одма после тоа да немам никаква концентрација,паника ме фаќа не можам да се смирам, се потам, ако станувам имам вртоглавици како да сум на брод си одам, баланс 0, нозете не ги чуствувам, ми се чини тука ке паднам таму ке паднам, чуство од повраќање имам и ако не повраќам никогаш, и може да се случи ако пијам 5 милиграм дијазепам бедоксин и слични ствари после саат време да се смирам ама пак тоа чуство на стегање позади глава е пристуна само што после пијење 10 смиривачки апчиња смирено се чуствувам,ова е пекол не знам што ми се случува. Само и ова да кажам најечесто овие симптми ми се појавуват кога сакам за нешто да се концентрирам, пример нешто да учам или сфатам или нешто што од мене се бара да се реши, со еден збор кога ми треба концентрација најчесто ми се појавуват овие симптми или во случај на емоции, највеќе што ме плаши е дека овие симптоми веќе се секојдневни, но морам и ова да надврзувам во канцеларија на работа сум со една жена кој е скоро пред пензија но има уште најмалку 5 години ама таква негативна енергија шири жената значи ненормална, секој е лош само она е добра, секој е неспособен само она е способна, секој на неа и работи зад грб не знам што она тоа ама значи секој ден овие муабети треба да ги трпам секој божји ден се радувам како мало дете кога викенд иде само што нема да слушам исти мубаети од неа, значи такво идиотско створение немам сретнато. Нервоза ме фаќа само кога ке се појави не сум на раат во нејзино присуство аман