Можно ли е прилепчани да си изгласаа градоначалник за кого веќе има судска пресуда? 
Смешно е жими се.

Смешно е жими се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По милијардити пат пишувам на темава, во времето на СДСМ, мајка ми остана без работа и тоа на два пати и баш ВМРО ја врати на работа. Исто така по милијардити пат пишувам дека никаде човек не вика дека СДСМ се the second coming ама ви се чудам на умот со фиксацијава кон Грујче. Додека канцеров не се тргне од позицијата, џабе ви се на сите да им пишувате дека мали биле или не разбирале, патот е само удолу.Да си збораме реално ти беше премногу мала за да ги памтиш тие златни времиња на СДСМ кога беше власт така да воопшто и не ме чуди што за сега мислиш дека било режим. Убавата страна на сето ова е што сега си доволно возрасна за да можеш да направиш разлика.
Еве Гујо ќе дава прес пушти на телма, почни да го маваш на него.Амa ти труеш бе чoвек,зaгaдувaш кaжи нештo нoвo биди креaтивен![]()
Ако не најави оставка (иако не очекувам тоа да се случи пред 2 круг) треба да се тиит самиот.Грујо ќе искачал на прес-конференција.Баш ме интересира што ќе каже баш
Сите пишуваме за потопот на ВМРО, ама никој не го коментира потопот на ДУИ, иако води во прв круг во повеќе општини, во втор круг нема да освои речиси ништо.
Сеa ке пуштaмЕве Гујо ќе дава прес пушти на телма, почни да го маваш на него.
Ајде мајсторе.
пресудата е ништовна, имаше во Либертас... едно формално бидејќи во негово отсатство, а друго и суштински, на може кривично да гониш некој зошто не издвоил од буџетот за префарбување на фасада... Посебно во исто време не се гонат тие што ја обоиле фасадата, наводно грда била а обоена е поубава...Можно ли е прилепчани да си изгласаа градоначалник за кого веќе има судска пресуда?
Смешно е жими се.
Па нели ќе освоеа во Чаир, аналитичар - експерту?Сите пишуваме за потопот на ВМРО, ама никој не го коментира потопот на ДУИ, иако води во прв круг во повеќе општини, во втор круг нема да освои речиси ништо.
Можи имаш напишано ама ете јас од 2009 од кога сум тука немам забележано такво нешто.По милијардити пат пишувам на темава, во времето на СДСМ, мајка ми остана без работа и тоа на два пати и баш ВМРО ја врати на работа. Исто така по милијардити пат пишувам дека никаде човек не вика дека СДСМ се the second coming ама ви се чудам на умот со фиксацијава кон Грујче. Додека канцеров не се тргне од позицијата, џабе ви се на сите да им пишувате дека мали биле или не разбирале, патот е само удолу.