Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Убав коеф имаше за Кристал Палас да даде еден гол 1.80, подобар избор отколку 2ка. Ја имав ГГ околу 2 коеф беше.

Него ПСЖ, 2 и 2-4 ја имам и таман да испрати на постот еве ги 1:2 :icon_lol:

Шо се дешава на Мец жените ракомет коефициенто е од 4 на 2.55 паднат? Некој инфо?
Све над 1,8 беше поклон за Мец то шо падна коеф иам и ја заслуга лично али ови шупците наебаа шо уште ја остаја на 2,80 несаглам работа. како беше она букмејкерите никогаш не спиат ама ја ке ви кажам поинаку. Букмејкерите спијат само требит да си ти буден

Све над 1,8 беше поклон за Мец то шо падна коеф иам и ја заслуга лично али ови шупците наебаа шо уште ја остаја на 2,80 несаглам работа. како беше она букмејкерите никогаш не спиат ама ја ке ви кажам поинаку. Букмејкерите спијат само требит да си ти буден да

Ја изиграв сингл јас вчера во моцарт 2.55 падна денес ја качија на 2.80 пак а на бет 365 пред почетоко 1 сат беше 3.10 општо ги следам тие кај шо паѓа коефициенто нагло и омат грешки скоро некохаш и многу очигледни

Ја изиграв сингл јас вчера во моцарт 2.55 падна денес ја качија на 2.80 пак а на бет 365 пред почетоко 1 сат беше 3.10 општо ги следам тие кај шо паѓа коефициенто нагло и омат грешки скоро некохаш и многу очигледни
Ти гарантирам дека многумина ја имаа 2 низ Европа ја пратев ја нонстоп шеташе коеф од понеделникот али наебаа саглам со оваа утакмица ми се чинит иако незнам колкави лимити имаат на ракометиве

Miami FC 2ka 1.91 koef sportlife 2.50 se dvizhi na internet

0:1:icon_lol: плус ја пишав и Делфин со Национал 3+[DOUBLEPOST=1508017651][/DOUBLEPOST]
Miami FC 2ka 1.91 koef sportlife 2.50 se dvizhi na internet

0:1:icon_lol: плус ја пишав и Делфин со Национал 3+

2/2 Мајами 0-3 Делфин 2-1 :):)

Последно уредено:
AlTawoon gg3+
Molde gg3+
RealPotosi gg3+
Toronto t12+&GG
Uplata 1000den .
Ps .mame im ibam,tolku li sum maler,poslem 15dena sum blisku dobiten tiket,prvo na Djurgarden im ponistuvaat gol,pa poslem na Nitra ..bi gi cekal samo Jerv gol i bilo koj kaj Sirius ..[emoji35][emoji35]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ги фајкам денес

Болоња 1
Аалборг 1
Монпеље да тепа со 3.5 изгледа е фатена
и ме паѓа Рекреативо 4та шпанска лига алоо 1-0 водевте одма гол примивте се да ви ебам.[DOUBLEPOST=1508092893][/DOUBLEPOST]Нема да стигнам да го уплатам ама евего по мое мислење треба да влези

Стил Америка 3та лига 1(му треба за плејоф коефициенто падна)
England so New York GG
Игокеа со Мзт х1 6.5 1.60

Последно уредено:
Дечки, за апликацијата на Моцарт мора да се внесат вистински податоци?

Кајри во копачка 22,5 има граница, прашање е кога ќе ја зголемат границата или намалат квотата.`

Кајри во копачка 22,5 има граница, прашање е кога ќе ја зголемат границата или намалат квотата.`
ме2 Ставрогин.
Иначе таа може и цела плуска да се игра, двете екипи играат брзо, 209.5 е мала граница јас мислам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom