Струмица

За шо се договарате?
Може и мене да ме сметате, за било шо :)

Metono1[mkd];1384142 напиша:
За шо се договарате?
Може и мене да ме сметате, за било шо :)
Оди на претходната страна копири го посто 1559 и додај го твојо ник на 13то место :)

очигледно оти не учаш у гимназијата

Лооооооол :pos:

А бе как не учам, т.е. веќе не учам ама 4 години изгледе малко ми бее за да видам каква е ситуацијата там.:potsmev:

Шо сакате кажувајте ама гимназија си е гимназија...не дека нема забегани ученици ама кога-тогај ќе ги стават у ред.

едит: Јес да некои ученици не се стават у ред и покрај сите преземени мерки пак продолжуват по својто ама барем сепак нешто се преземува...

Мето ак си за собиранка фудбалче пиши се ај... ке има смех.. обавезно и марков x)

Фудбалче, цц ватерполо нејкате ли? Ае баскет да га напрааме. :) А може и :cug:

Ај и мене за фудбал ме сметајте, како голман, половина статива га зафаќам :) само нем некој лев термин.

Бев на екскурзија во Струмица спијавме во хотелот Цар Самуил дента бевме на Водопади,посетивме 2 манастири пршошетавме в град малце на картинг повозивме и УБАВО СИ ПОМИНАВМЕ ВО СТРУМИЦА :)

Бев на екскурзија во Струмица спијавме во хотелот Цар Самуил дента бевме на Водопади,посетивме 2 манастири пршошетавме в град малце на картинг повозивме и УБАВО СИ ПОМИНАВМЕ ВО СТРУМИЦА :)

Kога???

одамна беше тава сега мислам пак е направано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom