Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Може врски, ако си во роднинска врска со некој од големите фаци во Ватикан или во Вашингтон. :D Нема никакви врски таму, најверојатно единствено место во државата каде шо поимот врска значи вратоврска шо ја ставаш кога одиш на свадба. :LOL:
А за да аплицираш оди во некоја туристичка агенција шо работи со Work and Travel, за пари се ќе ти средат. :)
Хахаха ти благорам многу,а за агенции мислиш на kouzon,ameriquest...затоашто јас имам човек во агенцииве,сакаш да кажеш дека можат они да средат со лицата од амбасадата за виза.... не сум многу запознаена, али битно ми е ,и многу ме интересира ...

Хахаха ти благорам многу,а за агенции мислиш на kouzon,ameriquest...затоашто јас имам човек во агенцииве,сакаш да кажеш дека можат они да средат со лицата од амбасадата за виза.... не сум многу запознаена, али битно ми е ,и многу ме интересира ...

Они ќе ти договорат термин за интервју за виза, али никој не ти гарантира дека ќе добиеш. Ќе ти средат потполна апликација и документација се шо е потребно. Ти ќе треба да одиш во амбасадата и да одговараш на прашања од тие конзулите таму или како и да ги викаат.

Има ли у ствари, некој предмет кој не е попрљав и е со помалку бактерии од даската на WCшољата?

dali karti4kata za vlez vo falimingo kazino se naplajka ili ti ja davat samo so pokazuvanje na licna karta ?[DOUBLEPOST=1507051905][/DOUBLEPOST]
Има ли у ствари, некој предмет кој не е попрљав и е со помалку бактерии од даската на WCшољата?
mobilen telefon

Луѓе, хелп
Имам чек за подигање депозит, меѓутоа чекот е наменет за држава на ЕУ. Дали ќе може да се подигнат со тој чек парите во матичната банка во МК кајшто си имам сметка, или тешко?

Луѓе, хелп
Имам чек за подигање депозит, меѓутоа чекот е наменет за држава на ЕУ. Дали ќе може да се подигнат со тој чек парите во матичната банка во МК кајшто си имам сметка, или тешко?
Кажи каков чек е? Мене во комерцијална банка ми заменија чек ама треба да отвориш девизна сметка па да ставиш минимум 60 евра е и после чекаш едно 2-3 недели за да ти ги префрлат парите. Патем наплаќаат провизија во зависност од износот 2% или минимум 400 денари.

Не знаев кај да прашам, па ај овде.

Ми треба сленг за пијаница. Реченицата е: „еј па ти ептен си се напила“. Сакав да одам со „ептен си се налокала“, ама ми сугерираа „ептен си се врзала“ да пишам.

Се користи изразов, или ?

Не знаев кај да прашам, па ај овде.

Ми треба сленг за пијаница. Реченицата е: „еј па ти ептен си се напила“. Сакав да одам со „ептен си се налокала“, ама ми сугерираа „ептен си се врзала“ да пишам.

Се користи изразов, или ?
Јас би употребил еј па ти ептен си се начукала. Подобро ми звучи од врзала.

Дали можи само со лична карта да се оди Србија ?

Lugje nekoj da mi kaze ako znae Asuc poligonon u nedela dali raboti i kolku pari e za saat ??

Постои ли некој тежок комарџија, а да е непушач?

Lugje nekoj da mi kaze ako znae Asuc poligonon u nedela dali raboti i kolku pari e za saat ??

Јас колку што знам недела не работи и нема полагања. Инаку 100ден плаќав а дали е за саат или два не знам како оди.

Ustata kaj lugjeto sodrzi najvekje bakterii,pa duri mnogu poveke I od WC solja.
Bez zaebancii.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom