Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Нема доказ за тоа не се знае сеуште дали е шпекулација или не, а иначе дека iOS како OS почна да го јаде кога се работи за мазност вс хај енд андроидите заднава година, тоа е факт.

Дилема помеѓу Самсунг галакси А5 2016 или Самсунг галакси S6 edge ?
Некој некое искуство да сподели, овие петките сварно излегоја топ серија, за с 6ката некои кажуваат фабрички на дел од телефоните се појавувала некоја хоризонтална линија на екранот, тоа се остранувало само со промена на екранот....

Некој некое искуство да сподели, овие петките сварно излегоја топ серија, за с 6ката некои кажуваат фабрички на дел од телефоните се појавувала некоја хоризонтална линија на екранот, тоа се остранувало само со промена на екранот....

Дилема? лол. Каква црна дилема. Зимај S6 Edge.

Остај што ти советува , туку А5 ќе земеш понов андроид за разлика од с6 еџ кое веќе е антика инаку има понов модел како што е с7еџ или с8 па види разлика генерација

Sent from my iPhone using Tapatalk

Истиот андроид е а кај самсунг андроид верзиите не се толку битни, има апдејт засебно од фирмверот ама ти како епл корисник тешко да си запознаен со тоа.

Koga sme kaj bateriite i SOT, redmi note 4 e podobar od kompletnata ponuda na samsung:
http://www.gsmarena.com/battery-test.php3
Redmi note 4 i 4x ima slicna kamera so j5 i j7, a vo sve ostanato pa taka i taka moze da im se pokaka.

У low light е слаба камерата, знам пошто ја го имам ноте 4, ј5 има подобра предна камера плус блиц. Шаомито yкупно у перформанси е појак ама камерата кај самсунзите е појака страна.

Еден пријател сака да му го продадам мојот телефон. Samsung Galaxy Core Prime. Телефонот е користен две години. Од Октомври 2015 до сега. Гаранцијата му истекува овој месец. Телефонот уште од првиот ден е користен со заштитно стакло и заштитна маска. Нема гребнатини.
За колку пари да му го дадам?

Мобилара некоја или човек што барата добро со Самсунг? Другар има некој проблем со екранот на А5, не знам точно што, али доста специфичен бил проблемот и никој не успеал да му помогне каде што бил до сега.

Мобилара некоја или човек што барата добро со Самсунг? Другар има некој проблем со екранот на А5, не знам точно што, али доста специфичен бил проблемот и никој не успеал да му помогне каде што бил до сега.
повелете на пп

Ми треба мислење за ulefone gemini pro и ulefone mix. Јас сум поќе за gemini pro.

Имам проблем со батеријата на алкател идол 4с ...кога слушам музика со исклучен екран батеријата се троши многу брзо без разлика на плеерот(за неполни 4 саати над 60% од батеријата).А додека го користам за јутјуб фејсбук гугл и било што друго батеријата може да држи и цел ден...Дали некој имал ваков проблем?
едит: дали е возможно да се троши ради звучните ефекти што ги има горе во паѓачкото мени??

Preporaka za dobar password manager? Da se sinhronizira i so pc po moznost

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom