Џ
Џонтра Волта
Гостин
Тука сум бабица, бев на работа цел ден.Џонтра се изгуби ко невиност на екскурзија
Дај нека ми објасни некој друг ќе неможам да спијам вечер
Иначе нема што да објаснам, ме уби со оваа фрапантна статистика од 6 утакмици без Меси. На останатите 11 со него, 6то место и пласманот на СП виси на конец. Али јеби га, без Меси само 1 победа.

Ти изгледа си го забораи сопстевениот блам во фан клуб Интер коа ги критикуваше овие коа го вратија доктор Волпи, ти си бил апсолутен сведок во 98ма година коа овој му ја ебал кариерата на Роналдо и го пуштил повреден да игра.Ел Нињо ексклузивно знае што се случува во соблекувалната на Барселона , во управата итн .
Целосен психолошки профил му направи на Меси .
![]()

Ја глеав. Мизерни обиди да напраи нешто. Само се надоврзав на фрапантната статистика на Ригел од почетните постови што ја постираше.@Џонтра Волта Сериозно ја глеаше утакмицава или си играш к.р ташак со пола форум со муабетиве, дека Меси потфрлил дека имал еден центаршут у цела утакмица? Па 5 шанси за гол им намести бе ПЕТ. Ама со Бенедето и Ригони, не ме чуди гол што не дадоа.
Изгледај го клипчево и ваљда ќе ти стане јасно, освен ако веќе ти е а се праиш дека не ти е.
0:52, 1:12, 1:35, 1:44, 1:49
Ете се петте шанси од себичњакот, да не се замараш цело да го глеаш.
https://twitter.com/Eliminastrio/status/916128001309462529
ЕлНињо убаво објаснил погоре, се надоврзал на моите муабети, ме мрзи јово на ново да се расправам. Цел свет гледа дека Меси не игра исто за Барса и Аргентина само 2-3ца хц фанови на Барса од кои едниот навива за Бразил и Аргентина и навиваше за Интер покрај Барса а другиот го величи Деулофеу.