D
Ако Линдт имат фирмен магазин во Македонија мораш да купуваш само од тамупред неколку месеци пробав lindt и млечно и црно и од тоа мекото во црвено пакување, катастрофа од чоколадо чист шеќер, джабе ми го фалеа, ианку го купив од бензиска на макпетрол, е сега ако продаваат копија тоа е друга работа. Ама 170 денари за 100 грама и да не е оригинал тешко нив. .
Најубаво е, а ти којзнае што си купил.пред неколку месеци пробав lindt и млечно и црно и од тоа мекото во црвено пакување, катастрофа од чоколадо чист шеќер, джабе ми го фалеа, ианку го купив од бензиска на макпетрол, е сега ако продаваат копија тоа е друга работа. Ама 170 денари за 100 грама и да не е оригинал тешко нив. Последниве години најомилено ми беше фин каре со цели лешници во зелено паковање од грчкиот лидл. Ама сега гледам и него го исчуручиле, се шеќер, ич какао и млеко. Најквалитетно на пазарот моментално е тоблеронето.
Милката од стално ми била шит, она што се продава во мк, за странство не сум запознаен.
Вака чоколадново личи вкусно. Од која продавница е точно и која цена е?Го најдов чоколадово во еден супермаркет во Чаир, го немам сретнато на друго место. Ме израдува што некои од овие имаа 400 и нешо калории, а и вкусот ми се допадна, така да...
Метро се вика, тоа жутото.Вака чоколадново личи вкусно. Од која продавница е точно и која цена е?
ги има и во tinex честопати иам земено и врв се посебно тоа со цреша мента и лимонМетро се вика, тоа жутото.
Околу 55 денари, не ме фаќај за збор.
Не успеав да ги најдам оргазмиве, а баш ме занима. Си купил скоро?Страхотно.
Го имаше во КАМ а и во Рептил го најдов.
Се топат во уста, 200г. околу 80 денари. Мини оргазми. Германско потекло.
Прегледај го приврзокот 183385
Во рептил беа купени 2 дена пред постот да го пишам.Не успеав да ги најдам оргазмиве, а баш ме занима. Си купил скоро?