Здраво до сите, имам Gree Cozy, утрово ги чистев филтрите, и ај како демек за побрзо да исушат направив беља (види слика) , имам две прашања, дали можи да ја уклучам климата со ваков филтер ден два додека купам нов? и второто е да ме упатите кај да купам и која е цената од прилика? Ве молам за побрз одговор. Ви благодарам.
Прегледај го приврзокот 178210
Денеска низ прилеп прашав на неколку места сите креваат рамена
Помагајте каде да се обратам![]()
Ne se panici mozes slobodno da si ja rabotis klimata i bez filtrite ako e zort a ne so edno dupce ko tvoevo.. Edinstveno ke se sobere poveke prasina na izmenuvacot megju krilcata limeni ko so gi vikaat nekoj i prasinata od prostor nema tolku da se filtrira ama zborime za zanemarlivi velicini.. Javi se u greemak u skopje oni se oficijalni distributeri mora da imaat!
P.S (Bez namera da te navredam ili slicno, cisto drugarski) Sigurno se cudis zasto nikoj ne ti odgovori na vakvo ednostavno prasanje pa da ti razjasnam gledajki go tvojov istorijat na temava. Znaci baras klima, prasuvas za klima, ekipava na forumov ti replicira (citaj vllozuva svoe slobodno vreme i mozok) da ti pomogne, ti kupuvas klima te nema nigde, niedno korisnicko konkretno iskustvo ne spodeluvas, i sega imas zort i aman zaman ekipo. Ova treba da go razberat mnogu clenovi so samo na zort se pojavuvaat!
Mene epten me interesira bas toj model so go imas ti Gree Cozy pa koga ke smognes sila spodeli iskustvo so istata pasija so koja spodeluvas za Milan...[DOUBLEPOST=1507028306][/DOUBLEPOST]
3 klimi mi padjaat vo oko za da zeman za 40-50 m2 da grejam
1.Carrier IPLUS 42QHC018DSA/38QHC01DSA
2.MITSUBISHI MSZ-SF50VE
3.COOPER&HUNTER-CH-S18FTXLA ARTIC
Daikin mi nudat inverter jak bil demek
Ima nekoj iskustva so ovie klimi ?
Kaj Ukraincive dobar odziv za C&H-vo sto go spomnuvas:
http://price.ua/cooper_hunter_ch-s18ftxla/otzivi/874851.html
A kaj niv zimno vreme malce poveke zabricuva...