Толку сте дунстери за разговор, чудо едно. Јас на почеток ти кажав што мислел Мисирков за ВМРО. А нејзини водачи биле наведениве. Ако сакаш, цела книга да ти ја копирам на форумов, ама мислам дека нема смисол. Копирав делче каде јасно се мисли што мислел Крсто. Не е важно кој што сака да се Гоце и Даме, јас за Мисирков наведов. Исто, не е работата јас или ти што сакаме да биле, туку што тие реално сакале да бидат.Прво велеше за Гоце и за Даме, па после организацијата бла - бла за на крај да ми постираш едно мало делче каде што се работи (Мисирков објаснува) за една многу заебана тема, без никаков контекст.
Не се разбираш од историја, програмирај таму.
И да, знаеме дека сите дпмнеофци сонувате Даме, Гоце итн да се Бугари.
Јас се разбирам многу повеќе од оние кои не се историчари (а прашање е колку и тие знаат нешминкана историја).[DOUBLEPOST=1506338027][/DOUBLEPOST]
Арно де. 62 пратениците му даваат поддршка. Не зборувам за тоа. За изборните резултати пишувам. Не знам на кој јазик да ти напишам. Може на течен англиски како Заев што зборуваше во ОН? (Аур кантри)Изборниот резултат е во собрание, таму е собран изборниот резултат
Сите се таму комплет целата воља на народот е во тие 120 пратеници.
И од тие 120 пратеници избрани со воља на народот на слободни избори, 67 му даваат подршка на владата на Заев
Последно уредено: