- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Колку си глуп.Седи.. КЕЦ. Слабо одземањето.
1.191.854 - 436.981 = подддршка за Заев на изборите во 2016
Колку си глуп.Седи.. КЕЦ. Слабо одземањето.
1.191.854 - 436.981 = подддршка за Заев на изборите во 2016
Не знам што ти е проблемот со мене? Ти настапуваш крајно агресивно, некултурно, со навреди, пцовки... Води нормален разговор. Никој не те тера да се сложуваш со мене, ама немој на ваков начин да настапуваш. Јас не ти пишувам така, сем како противодговор.[DOUBLEPOST=1506328534][/DOUBLEPOST]А Ѓорѓи ќе смее да си тера Курирски муабети и да јаде гомна со два три пишани зборови? Се банира за што ќе му се ебе матер на педерот, а тој си игра курташак тука. Да, за мојот бан мислам.
А така, арно си кажа. В Собрание има поддршка. Ама тоа не е и поддршка на народот, на избори. Има партиски комбинаторики за власт. ОК е тоа, ама немој да кажуваш и дека на избори добил најголема поддршка. Тоа не е точно.[DOUBLEPOST=1506328666][/DOUBLEPOST]Во собрание Заев има подршка на преставници на 616.766 гласачи.
Груевски има од само 454.577 ( а и тоа секој ден се намалува зо засилувањето на реформаторските сили во ВМРО)
А бе ти ја покачија мизеријата од 12,000 денари? Твоите на минималец те донесоа. Во време на ВМРО ДПМНЕ барем земаше поголема плата од минималецот. Ти го спопикаа твоите. Јас да сум на твое место, за ВМРО ДПМНЕ би гласал, барем не беше на минималец тогаш. (Бај д уеј - (Заев не ми е рамен на англискиов), знаеш да го решиш одземањево? Или за капацитет од 12,000 ти е претешко?)Колку си глуп.
Да имаше груевски подршка од народот ќе си беше сега премиер, ќе си поставуваше свои министри и началници и ќе носеше одлуки за народот. Но народот на Македонија не го сакаше него како за водач поште не беа ич задовволни од неговото владение, ем станаа свесни за грандиозните криминали кој тој ги направи за време на неговото владение.А така, арно си кажа. В Собрание има поддршка. Ама тоа не е и поддршка на народот, на избори. Има партиски комбинаторики за власт. ОК е тоа, ама немој да кажуваш и дека на избори добил најголема поддршка. Тоа не е точно.
Ок.Не знам што ти е проблемот со мене? Ти настапуваш крајно агресивно, некултурно, со навреди, пцовки... Води нормален разговор. Никој не те тера да се сложуваш со мене, ама немој на ваков начин да настапуваш. Јас не ти пишувам така, сем како противодговор.[DOUBLEPOST=1506328534][/DOUBLEPOST]
А така, арно си кажа. В Собрание има поддршка. Ама тоа не е и поддршка на народот, на избори. Има партиски комбинаторики за власт. ОК е тоа, ама немој да кажуваш и дека на избори добил најголема поддршка. Тоа не е точно.[DOUBLEPOST=1506328666][/DOUBLEPOST]
А бе ти ја покачија мизеријата од 12,000 денари? Твоите на минималец те донесоа. Во време на ВМРО ДПМНЕ барем земаше поголема плата од минималецот. Ти го спопикаа твоите. Јас да сум на твое место, за ВМРО ДПМНЕ би гласал, барем не беше на минималец тогаш. (Бај д уеј - (Заев не ми е рамен на англискиов), знаеш да го решиш одземањево? Или за капацитет од 12,000 ти е претешко?)
И то што велиш. Ова ти е партискиот задатак, а? Не се срами, возрасен си.Да имаше груевски подршка од народот ќе си беше сега премиер, ќе си поставуваше свои министри и началници и ќе носеше одлуки за народот. Но народот на Македонија не го сакаше него како за водач поште не беа ич задовволни од неговото владение, ем станаа свесни за грандиозните криминали кој тој ги направи за време на неговото владение.
Масовна подршка има Заев и неговите идеи за напредок на државата.
Баш ме интересира каде го пишува тоа, Даме и Гоце се спомнати само еднаш,Па, ако си ја (про)читал „За македонцките работи“ (1903 г.) од Крсте Мисирков, ќе прочиташ дека пишува дека ВМРО ги застапува бугарските македонци. Не јас, туку тој така пишува, дека, и Даме, и Гоце, и сите околу нив се застапници на бугарските македонци.
Спомната е организацијата. Организаторот на Илинденското Востание. А на чело знаеме кој бил(е).Баш ме интересира каде го пишува тоа, Даме и Гоце се спомнати само еднаш,
Која страна е тоа ?
Ти знаеш дека Заев е премиер на влада која има мнозинство од народните избраници во собранието?И то што велиш. Ова ти е партискиот задатак, а? Не се срами, возрасен си.
Хахаха.Спомната е организацијата. Организаторот на Илинденското Востание. А на чело знаеме кој бил(е).
Ако автономиiата на Македониiа се iавит како резултат на сегашното востаiан'е, то македонцкото прашаiн'е ке се решит не во полза на македонците, а во полза на бугарите, зашчо комитетот, како шчо видофме по горе, работит под бугарцка фирма. Тиiе од македонците, шчо добиiа образуаiн'е во Бугариiа зедоа инициативата за ослободуаiн'е и они до сега играа, можит да се речит, не само главната, ами и искл'учител'на рол'а.
Јас не реков дека в Собрание нема мнозинство од пратениците. Јас за изборниот резултат цело време пишувам.[DOUBLEPOST=1506333198][/DOUBLEPOST]Ти знаеш дека Заев е премиер на влада која има мнозинство од народните избраници во собранието?
Ха ха.Хахаха.
Ај не се занимавај со историја, програмирај си таму.
Епа немој веќе за тоа да пишуваш.Јас не реков дека в Собрание нема мнозинство од пратениците. Јас за изборниот резултат цело време пишувам.
За твоја љубов![DOUBLEPOST=1506333691][/DOUBLEPOST]Кина бара професори по англиски, еве што нудат...Епа немој веќе за тоа да пишуваш.
Прво велеше за Гоце и за Даме, па после организацијата бла - бла за на крај да ми постираш едно мало делче каде што се работи (Мисирков објаснува) за една многу заебана тема, без никаков контекст.Ха ха.
Цитати се овие. Или треба фризирано да ги копираме?
Изборниот резултат е во собрание, таму е собран изборниот резултатЈас не реков дека в Собрание нема мнозинство од пратениците. Јас за изборниот резултат цело време пишувам.[DOUBLEPOST=1506333198][/DOUBLEPOST]
Ха ха.
Цитати се овие. Или треба фризирано да ги копираме?