- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.368
- Поени од реакции
- 84.607
^^ несомнено ќе се увереле без сомнеж
![Цуци-буци :X3: :X3:](/styles/default/xenforo/smilies/x3.png)
(ок, има логика не викам не)
![Цуци-буци :X3: :X3:](/styles/default/xenforo/smilies/x3.png)
(ок, има логика не викам не)
Како не бе, јас искометирав за струјата. Прашав дали со воведувањето на евтината тарифа ке им се компензираат 15 % губитоци на мрежа кои ги бараат наместо досегашните 13% и од каде пари за тоа.Ве нема ништо да спомните за тоа што ја укинаа радиодифузната..пред два месеци крекавте сите тука дека Сдс не си ги исполнува ветувањата и сега кога плус ја вратија ефтината струја никој ништо не коментира за тоа туку сте зафатени со тендерите и бизнисите на Анѓушев....лицемери,лицемери,лицемери...1000 години Фиромската држава ја водеа примитивни луѓе што мајче ебаа од секој аспект и НИКОЈ НИШТО НЕ ЗБОРВАШЕ НИТУ КРИТИКУВАШЕ..сите сега ја отворија пештерата кога најдоа лабаво за критики а претходно во перфектен свет живеевме...оваа стока од народ не заслужува подобро..нека се вратат Груевски и Мијалков на власт и ајт упичку матер
Не плаќаат социјалните случаи што немаат ниту приходи ниту имот, додека сите граѓани што имаат имот на свое име им стига РДТ обавезно секој месец, некои граѓани што пак имаат повеќе имоти на свое име (куќа, стан, дуќан...) им стигаат и по неколку РДТ сметки за плаќање одеднаш, добро е што се укина во целост ова лудило наречено РДТ ... шуќур !Рдт не плаќаат и онака 70 посто од населението, останатите се прави среќници.
...аааааа демек кај новиве сега нема НОВИ членови ем Собрание како добиени нови функиции во „новата партија“ кои беа разбира се од некое независно нели граѓанско здружение што скокаа како мајмуни повикувајќи за фарбање на све околу ?Кај е сега Бетменот и оној другиот Дамевски ли се викаше да излезат барем пред медиуми да дадат поддршка за своите граѓани што 89 дена рано до рамо седеа пред Собрание? Кај се и оние што веќе беа во партијата и даваа тогаш поддршка на тие луѓе? Ги нема нормално, сите добија некакви функции во ДПМНЕ, сега се небитни сите што влегоа таму на 27-ми.
Затоа вие немате ни В од она историското ВМРО
Јас дека потекнувам од таков крај едно нешто ќе ви кажам... Гоце, Сандански, Карев, Узунов, Тошев итн сите биле учени луѓе и даскали, а во своите чети држеле луѓе што скоро и да немале никакво образование, тие биле обични луѓе од село кои маката ги натерало да фатат малихера и да се кријат по планините... ама кога требало да се гине против турскиот аскер, немало таму богат - сиромав, паметен - неук, градски човек - селанец... сите рамо до рамо гинеле за Македонија, први паѓале луѓе како Делчев, Карев, Узунов, Пиперката, или поточно лидерите, не го напуштале својот народ и во најтешките моменти.
Кажете ми колку и да ги оправдувавте или не овие што влегоа на 27-ми во Собрание, кој застана сега позади нив? Никој, ниту Грујо, Милошевски, Димовски, а за Дамовски и Бетмен Серит да не правиме муабет, нигде ги нема да зуцнат.... Е затоа ќе си останете барем за мене ДПМНЕ, а не ВМРО-ДПМНЕ копуци што шират лажен патриотизам
Мочам ви се, и потоа Заев и компанија ви се криви, а не погледнувате во својот двор што ѓубре чувате во партијата
А добро ова вистина е или само рекла казала, оти ако стварно има Иле бугарски пасош тогаш ова лудило што го правеа со договоров со Бугарија добива друга димензија.ОК ова све, добро е сеа за сеа, али не е таман нипошто. Има покрупни работи уште да се направат. Многу штета и неправди зад себе остави прошлиот владетел.[DOUBLEPOST=1506003437][/DOUBLEPOST]
Па добро бе, у реду ли е една плавокрвна величина со обичен плебс да се гура тамо?
Повикај пријател - мајка Блгарија.
Убаво те праша човекот, зошто никој од раководството на ДУПМНЕ не застане во одбрана на овие дегениве шо упаднаа во Собранието?...аааааа демек кај новиве сега нема НОВИ членови ем Собрание како добиени нови функиции во „новата партија“ кои беа разбира се од некое независно нели граѓанско здружение што скокаа како мајмуни повикувајќи за фарбање на све околу ?аууу бреее дајте чист пример да навивам за Вас, ебаго !
![]()
...аааааа демек кај новиве сега нема НОВИ членови ем Собрание како добиени нови функиции во „новата партија“ кои беа разбира се од некое независно нели граѓанско здружение што скокаа како мајмуни повикувајќи за фарбање на све околу ?аууу бреее дајте чист пример да навивам за Вас, ебаго !
![]()
Ова е снимка од 2008 кога е донесен законот за јазици?
Сендвичи ке имa?АЈДЕ СИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ. ЕДНО ЧУДО МЛАДИ ОД РАК НА ПЛУЌА ЗАГИНАА. ШТО СЕ НЕ ГОРАТ ПОГОНИВЕ!
БИЛО КОЈА ПАРТИЈА ДА СТЕ ИСТ ВОЗДУХ ДИШЕМЕ СИТЕ 1000 ПАТИ ПО ЗАГАДЕН ОД НОРМАЛА!!!!!
СИТЕ НА ПРОТЕСТ ВО 17 ПРЕД ВЛАДА!!!