Се слагам, не може тој што е избран да се справува со криминалци истите да ги ослободува од затвор.Е зато Македонија пропаѓаше, оној кој беше избрран да се справува со криминал, штитеше криминал и криминалци
Се слагам, не може тој што е избран да се справува со криминалци истите да ги ослободува од затвор.Е зато Македонија пропаѓаше, оној кој беше избрран да се справува со криминал, штитеше криминал и криминалци
затоа и толку го бранеа 5 месеци зврлевски овие од вмроСе слагам, не може тој што е избран да се справува со криминалци истите да ги ослободува од затвор.
И за тоа се слагам ама истото го правиш сега и ти и запамти херојски е да критикуваш власт, глупо е да браниш власт.затоа и толку го бранеа 5 месеци зврлевски овие од вмро
Спасител нивен.
Па Исус толку не го бранеа негојте ученици и следбеници
абе тролу папагаалски , ОЈО има почнати истраги кој се на база ДОПРЕНИ судски пресуди од американски суд па ги запра, чека правна помош од ЕУпа дај да видиме отворените истраги по допрен глас од бомбите кои ги направи ОЈО?
викнати на разговор премиер министри, побаран увид во УБК, во документи на министерства
стотици иљади разговори се....
Затоа и минатата власт претрпе катастрофален пораз, во тек се темелни реформи во партијата, а новата влада во сега слободна македонија создава демократско и праведно општествоабе трол папагаалски , ОЈО има почнати истраги кој се на база ДОПРЕНИ судски пресуди од американски суд па ги запра, чека правна помош од ЕУ, работата вук појео магарца
1.Точно е све што кажа...дека за покренување на предистражна постапка доволен е и допрен глас, но за покренување на обвинител акт дозволени се само докази кои се обезбедени во согласност со Законот за кривична постапка и кривичниот законик, каде е јасно и децидно кажано што смее и како смее да се употребува како доказ....во спротивно зајко ќе требаше да предлага не Закон за амнестија...туку Закон за тотална амнестија бидејќи све живо ќе беше испозатворено. Затоа не мешај предистражна постапка и обвинител акт темелен на законски докази.ех дете неуко, младо право те затворија, ти кладоа превез преку очи и те оставија без знаење и познавање и ти забранија сам да седнеш и нешто научиш
За покренување на кривична постапка потребно е повод и сознанија за сторено кривично дело. Јавниот обвинител и правосудната полиција за сторено кривично дело дознаваат со непосредно забележување, по допрен глас или по примена кривична пријава.
Допрен глас како еден начините преку кои јавниот обвинител дознава за сторено кривично дело е ситуација кога во поширок круг на луѓе се зборува дека е сторено кривично дело, на пример во медиуми и слично, каде се објавуваат податоци од кои може да се заклучи дека е сторено кривично дело.
А штo другo му преoстaнувa? Сите штo земaле гoлеми плaти дo 90тa пoсле тoa биле неспoсoбни зa ништo oсвен зa прoдaвaње мудa зa бубрези.Сaмo дa кaжувaaт штo требaлo и кaкo требaлo a вoл у г'з незнaaт дa бoцнaт.Лешпери и лешинaри.Теoретски све знaaт a у прaксa незнaaт врвки нa пaтики дa врзaт.1.Точно е све што кажа...дека за покренување на предистражна постапка доволен е и допрен глас, но за покренување на обвинител акт дозволени се само докази кои се обезбедени во согласност со Законот за кривична постапка и кривичниот законик, каде е јасно и децидно кажано што смее и како смее да се употребува како доказ....во спротивно зајко ќе требаше да предлага не Закон за амнестија...туку Закон за тотална амнестија бидејќи све живо ќе беше испозатворено. Затоа не мешај предистражна постапка и обвинител акт темелен на законски докази.
2.Второ не сум младо дете...слична возраст сум со тебе,
3.Не сум неук, иако сум дипл.ел.инжењер, Законот за кривична постапка и Кривичниот Закон ги имам положено уште пред 17 години за исполнување на дополнителниот услов во мојата професија.
4.Овие работи не само што не ми ги забранија, туку и САм сум ги учел без помош од никого, и секоја ден учам вакви работи бидејќи мојата професија нужно го бара тоа.
ПС:гледајќи дека ти си 24/7 активен на форумов......изгледа ти си тој што несака дополнително да учи...туку само да ``соли памет``![]()
Јас сум добро ситуиран господин, можам да си дозволам цел ден да сум на интернет.1.Точно е све што кажа...дека за покренување на предистражна постапка доволен е и допрен глас, но за покренување на обвинител акт дозволени се само докази кои се обезбедени во согласност со Законот за кривична постапка и кривичниот законик, каде е јасно и децидно кажано што смее и како смее да се употребува како доказ....во спротивно зајко ќе требаше да предлага не Закон за амнестија...туку Закон за тотална амнестија бидејќи све живо ќе беше испозатворено. Затоа не мешај предистражна постапка и обвинител акт темелен на законски докази.
2.Второ не сум младо дете...слична возраст сум со тебе,
3.Не сум неук, иако сум дипл.ел.инжењер, Законот за кривична постапка и Кривичниот Закон ги имам положено уште пред 17 години за исполнување на дополнителниот услов во мојата професија.
4.Овие работи не само што не ми ги забранија, туку и САм сум ги учел без помош од никого, и секоја ден учам вакви работи бидејќи мојата професија нужно го бара тоа.
ПС:гледајќи дека ти си 24/7 активен на форумов......изгледа ти си тој што несака дополнително да учи...туку само да ``соли памет``![]()
новото ОЈО ќе покрене обвиненија против Али, Муса, Бучко, Макрадули а и Шугар бејби за митото од Т- Хоме, за кое американски суд правосилно ги осуди митодавателите ????Затоа и минатата власт претрпе катастрофален пораз, во тек се темелни реформи во партијата, а новата влада во сега слободна македонија создава демократско и праведно општество
Е пa не си фер сегa.Ние збoриме зa Вмрo ти види ни гo ебеш муaбетoт.Бaш си педер ич не си ферновото ОЈО ќе покрене обвиненија против Али, Муса, Бучко, Макрадули а и Шугар бејби за митото од Т- Хоме, за кое американски суд правосилно ги осуди митодавателите ????![]()
Aко те слушнат од штабот ќе те казнат со недела дена недобивање сендвичновото ОЈО ќе покрене обвиненија против Али, Муса, Бучко, Макрадули а и Шугар бејби за митото од Т- Хоме, за кое американски суд правосилно ги осуди митодавателите ????![]()
се праиш Дебил или навистина си ??Aко те слушнат од штабот ќе те казнат со недела дена недобивање сендвич
Кој беше потписник на сите договори и одлуки за приватизација на Телеком во 2001?
Никола Груевски
Кој зеде 2,5 милиони евра поткуп за та работа?
Сашо Мијалков
Преку која фирма се уплаќани парите за митото?
Аналитико - партиската фирма на ВМРО
Шо мислиш ти зврле будала е да отвара постапки проти шефо и неговото семејство?