Фан Клуб: Интер

Многу некоординација, неконцентрација и несериозност од сите. Претпоставувам дека овие работи со тек на време ќе дојдат на место. Моментално не изгледаат како тим, треба уште штелување на играта.
Жоао Марио беше катастрофа денеска, многу многу лош натпревар. Секој натпревар има по еден што игра како апсолутно срање, барем она што ја го гледав, мора да имаат многу поголема константност во перформансите, за сите се однесува тоа. Минатата Гаљардини ја имаше таа улога. Класа играч не се станува со такви разлики во квалитет од една до друга утакмица. Можда е до тоа што се навикнуваат на нов систем на игра и на нов тренер, ама ја мислам дека и менталитетот е проблем. Мора малце компетитивност да се покаже, не може од старт да и дозволиш на Болоња да верува дека ќе победи.

Кандрева и Дамбросио беа причично лоши. Дамбросио е просечен играч, а Кандрева изгледа како да не е за овој тим. Икарди, исто, прилично срање натпревар. Му доаѓаат до израз некои слаби страни, мора да учествува во играта повеќе, не може само да стои во линија со одбраната и да чека шанси за да втрча во простор. Треба повеќе движење, да се враќа поназад за да ја прими топката, да ги измрда од позиција малце дефанзивците, вака нападот останува многу статичен. Тука имаат кривица и Перишич и Кандрева, воопшто не се координирани во движењата, ако еден влезе поцентрално одма и другиот се мести до него, додади ги Икарди и Марио и имаш 4-ца играчи што стојат во место на мало растојание еден од друг.
Во секој случај 4 победи и нерешено од 5 утакмици е добар старт. Плус треба и време, рано е уште за да се даваат оценки и за играта и за играчите.

Искрено, не ја гледав (не можев), али ги гледав головите.
Голот што го примивме ок е, само не ми е јасно што правеше одбраната, поготово играчот што му овозможи на Верди простор за шут и играчот позади него што се влечеше ко кур издркан 5 пати напоредно и не успеа да му ја одземи топката.

Не знам али али целата таа дефанзивна акција при голот ми делуваше апла лејзи.

Шлајм!

@Fredy Guarin , usta ti govna jela ti se vika ova, kakvo sramno izdanie na timot i na mario auuuuuauauauuauauauauauauuuuuu, bodov samo radi nasiot go osvoivme, mbaye, inace da odzemaa bodovi za losa i katastrofalna igra, momentalno u minus ke trebase da sme.

posle krotone rekov poloso od toa sto go igraa ne moze ... posle 3 dena demant mi praat, pa da im ebam mater u picka.

inace nema sto da se mozga, totalno pogresen pristap od spaleti na start, totalna utka so vesino i valero u sredina, preuzasen mario, koj e igrac za vrska, od cel prelos tim, ovoj se izdvoi x1000.
bodov e premija, kako trgnaa mislev ke ni se desi istoto sto i na milan so lazio, sreka ovie tolku mozea, 30 min da igraat fudbal, toj im e kapacitetot, inace da go drzea ona startno tempo pa minimum 2 gola ke dadea u natprevarov.

Ne izgubivme 2 boda u nikoj slucaj denes, osvoivme bod i toa e toa. Dnoto bese probieno, dopreno so krotone, denes probieno od aspekt na toa kako izgledaa na teren, i all in all toa bi bil opisot za denesniov mec.
navalnata linija perisic - ikardi - kandreva, uz mario pozadi niv, 2 meca po red ne postoi na teren, znaci ne 1 igrac, 4, sto znaci deka ima nekoj bag u sistemov kaj spaleti, ova ne e slucajnost, 4cata uslovno receno najdobri da potfrlat vo sekoj mozen segment od fudbalskata igra.

Namerno inace nisto ne pisuvam za legendarnoto duo desno, kandreva i diambrosio, za niv ne mozes u eden post da srocis sto mislis, narocito za nafrlanjata na diambrosio, za ovie dvajca poseben forum treba da ima. Kanselo go cekame ko nova godina, do togas iskreno onoj mladiot vnaghahioudsen ili kako i da e komotno moze da se isproba na toj del od terenot, polos od diambrosio sekako nema da bide, zasto toa ne e vozmozno. I kukavicki izreagira spaleti, ne idese all in na 3 boda protiv fizicki inferiorna bolonja u vtoro, diambrosio trebase da letne, kandreva desno, i debi na karamoh po istata strana, kolku saka neka e fizicki umren valero, imaa momentum za da dadat vtor gol a voopsto ne se ni obidoa da go iskoristat.

Sreka periodov do milan e so light utakmici i istiot e idealen za podignuvanje na forma i nivo na igra, posle fiorentina i roma ovaa ja oznacivme ko uslovno receno teska, i ja izmalerosavme, ali aj bar ne izgubija, uste edno vakvo izdanie do milan i gubenje bodovi, e togas doagaat i prvite pogolemi problemi i pritisok vrz ekipata i spaleti, nesto sto ne smeat da si go dozvolat.

Ocobol, onoj kandreva e pecen za na klupa.
Не, печен е за едно мрш од тимов, ова го зборувам уште од јануари негде. Ако седне на клупа постои опасност да нафрла шишиња за вода на соиграчите кога има прекин и да не ја прекинува својата брилијантна серија од нула погодени центаршутеви. Леле колку очајно изигра човеков вчера, значи немам зборови со кои би го опишал очајот во кој се најде Кандрева вчера. Низ нетов налетав на податок дека имал 2 од 19 успешни центаршутеви :pos::pos:
Кандрева вчера ме потсеќаше на играч кој кога ќе отиде на турнир у последен момент пошо некој од екипата се повредил и овој за да го замени достојно повредениот пробува да изведува ништо а истовремено прави 0 работи и се сопка од топката.

За Дамброзио исто немам зборови, криминален играч, дај Боже да доживее некоја тешка повреда, кинење лигаменти на двете колена уз прелом на кичмата и вечен инвалид да остане, уствари не може да остане пошо веќе е хеххех.

Знаев дека ќе кикснеме, играта со Кротоне го наговестуваше ова. Не е дека паничам нешто, сепак 4-1-0 од 5 кола е сосема добар и солиден старт, ама ме нервира играта која место да оди нагоре она иде надоле и тоа со огромна брзина. Марио место да е носител на играта он тоне ли тоне, вчера беше убедливо најлош играч на теренот. Не ми е јасен ни Спалети, Гаљардини таман изигра добро он го седнува на клупа, ок разбирам и ротација и се ама не играме во Европа и не ни е нешто WOW распоредот за така да ја сецка формата на одредени.

Сега треба 18 гола да им дадат на Беневенто и Џенова и да се посерат на овие две лоши партии.

Колку не беше пенал она вчера на Едер:facepalm:..па и уште ВАР судиите му потврдија:facepalm:..мизерии,го гибна малце на афиловата тетива и падна како покосен му ебам женчето негово..барем да изгубеа подобро и сигурно ќе беа позаангажирани на следните натпревари а вака пак можат да одат по теренот.

Го закачи со рака бе, беше пенал, ама секако да не беше пеналот никогаш немаше да израмниме. Апсолутно незаслужен бод и тоа поради глупиот циго.

Го закачи со рака бе, беше пенал, ама секако да не беше пеналот никогаш немаше да израмниме. Апсолутно незаслужен бод и тоа поради глупиот циго.

Јас да сум никогаш она нема да го свирнам а камоли да го потврдам со VAR,резил бе..на прво кога го видов ми делуваше како мајтап дури смеа ме фати на женствениот пад на Едер

Јас да сум никогаш она нема да го свирнам а камоли да го потврдам со VAR,резил бе..на прво кога го видов ми делуваше како мајтап дури смеа ме фати на женствениот пад на Едер

Џони уште од сеа ти кажуем дека ако по некоја случајност освоиме или влеземе во топ 3 ќе дојдам до БТ и у уста ќе ти се посерам тибам тоа интерхњјтерот. Абе еднаш да прочита чоек позитивна ствар од тебе. Кога губимњ зашо губимњ, кога тепаме зашо тепаме, кога вадиме гз со пенал одма теорије заговор дека не било пенал. Дај више нека те засекира некој арачиновец на дерби дела села тибам :LOL:

Не ме сфаќај погрешно ама затоа судиш седумнаеста лига северозапад, а затоа овој што судеше вчера суди во Серија А. :D Го удри со раката по нога, ЈЕБИГА ЏОНИ, го сопна ебаго што да направи судијата кога се му се случи пред очи, а згора на тоа има и ВАР систем...

Не ме сфаќај погрешно ама затоа судиш седумнаеста лига северозапад, а затоа овој што судеше вчера суди во Серија А. :D Го удри со раката по нога, ЈЕБИГА ЏОНИ, го сопна ебаго што да направи судијата кога се му се случи пред очи, а згора на тоа има и ВАР систем...
Имаше контакт,Едер само го потенцираше со падот. Пенал чист.
А Џони дур не даде сс од муабетот со мрме ќе му биде одземена лиценцата грмехехехе

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

edna haos statistika od vcera

Lost most balls vs Bologna:

[30] Candreva
[16] D'Ambrosio
[13] Perisic
[12] Vecino
[11] Joao Mario

Prvite dvajca ja pokrivaa desnata strana, vkupno 46 izgubeni posedi sme imale radi niv dvajca, 46 ...tolku topki iniesta i xavi nemaat izgubeno od momentot koga prv pat stapile vo kontakt so fudbalot.

Od drugite vesti, kanselo odlicno se oporavuva, utakmica pred milan ke bide vo kombinacija.

Добра вест, следната се надевам ќе биде тешка повреда на Дамброзио, па што да не и на Кандрева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom