- Член од
- 11 јуни 2012
- Мислења
- 126
- Поени од реакции
- 23
no algoritmi ne e slusan do sea ili nema vrska toaМоже.
Алгоритми нормално ќе си го запишеш, а за бази ќе испратиш молба за неисполнет услов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
no algoritmi ne e slusan do sea ili nema vrska toaМоже.
Алгоритми нормално ќе си го запишеш, а за бази ќе испратиш молба за неисполнет услов.
no algoritmi ne e slusan do sea ili nema vrska toa
500Има некој искуство да не отиде во предвидениот рок што му е даден да однесе документи заради ХХ причини? Што се дешава после? Казна има и колкава е ?
Исто и јас не однесов документи во предвидениот рок за документи и сега знам дека има казна 500 ден. али на официјалното соопштение од финки пишува и да се поднесе молба (за административно внесување на упис). И сега незнам каде да ја напишам таа молба ако знае некој нека каже. На molbi.finki.ukim.mk нема таква молба.Има некој искуство да не отиде во предвидениот рок што му е даден да однесе документи заради ХХ причини? Што се дешава после? Казна има и колкава е ?
Ја бев денес однесов документи, ништо не ми кажаа, нити казна нити молба ми бараа, така да пробај си ја среќата додека уште има студенти што носат.Исто и јас не однесов документи во предвидениот рок за документи и сега знам дека има казна 500 ден. али на официјалното соопштение од финки пишува и да се поднесе молба (за административно внесување на упис). И сега незнам каде да ја напишам таа молба ако знае некој нека каже. На molbi.finki.ukim.mk нема таква молба.
Нема потреба, еден од подобрите што го предаваат предметот.Мислење за Игор Мишковски ?
Треба да ми предава Мрежи , па да знам дали на време да го сменам
Група може да смениш, а можеш и само професор по предемт .Прва година Калкулус и Структурно кај кои професори е најдобро? Може да сменам група?
Мене Калкулус ми е Весна, структурно Иван(деканот), дискретна Наташа и вовед у информатика Билјана. Да ги мењам боље?Група може да смениш, а можеш и само професор по предемт .
За Калкулус Александра мене ми држеше, не е лоша , добро објаснува ама за поени плус на увид малце ке се изнамачите.
Структурно Ѓорѓи Маџаров или Ивица Димитровски, дефинитивно. И двајцата предобро објаснуваат.
Мене Калкулус ми е Весна, структурно Иван(деканот), дискретна Наташа и вовед у информатика Билјана. Да ги мењам боље?