- Член од
- 8 јануари 2013
- Мислења
- 5.182
- Поени од реакции
- 13.460
Луѓе што цена се бургериве во Рустикана ако некој памти од што бил? Не можам да им најдам мени на фб страниве, а сакам да седнам некогаш таму
ефтиноСамо како забелешка, Цезар со месо од фазан во Камник е 250 денари.
https://rockkafanarustikanasite.wordpress.com/menu/Луѓе што цена се бургериве во Рустикана ако некој памти од што бил? Не можам да им најдам мени на фб страниве, а сакам да седнам некогаш таму
У Македонија кој те прашува хаха..не озбилно кај прашуваат за месото како го сакаш?Плескавица и пршута!?!?!!?
Јебеш бургер за кој не те прашуваат како го сакаш месото печено, а кога ќе им речеш medium те глеа ко зелка. Којзнае како проѓаат овие rare шо пукаат.
Од мое досегашно искуство Барбакан, Бруклински и Дистрикт.У Македонија кој те прашува хаха..не озбилно кај прашуваат за месото како го сакаш?
Барбакан 2-3 пати што сум била нит ме прашале нит испочитувале тоа што сум побарала. Исклучиво крваво ми имаат послужено. Не црвенкасто...крваво. Кога им спимнав не се ни извинија ништо...Од мое досегашно искуство Барбакан, Бруклински и Дистрикт.
Бруклински добро им е месото, али не може за тие пари додатоците да се срање, на пример, да служат бајато лепче.Од мое досегашно искуство Барбакан, Бруклински и Дистрикт.
Даниел беше така? Лебчето бајато ми се има десено повеќе пати кај нив, а и кај другиве. Незнам зашто е тоа така. Се знае за бургер е само и само бриош бан иди јутјуб види рецепт и толку. Не брашно од компир не прецел бан и никако од пекариве наши. Толку е едноставно.Добар е бургерот во Бруклински. Баш ме чуди ова со лепчето. Го познавам дечкото што го отвори, па се врати пак во Њујорк да живее. И таму се бави со истава работа. Знам дека инсистираше ентериерот да остане low-tec, ама затоа храната и услугата да бидат квалитетни.
Сеа цените...тоа е кај нас. Со седмици и скара на кило тешко други кафански концепти да пркнат.
Даниел, да. Сега мислам дека Ацо е сам, Буч. Не сум бил одамна, не знам дали е и тој воопшто. Заедно го отворија пред неколку години.Даниел беше така? Лебчето бајато ми се има десено повеќе пати кај нив, а и кај другиве. Незнам зашто е тоа така. Се знае за бургер е само и само бриош бан иди јутјуб види рецепт и толку. Не брашно од компир не прецел бан и никако од пекариве наши. Толку е едноставно.
@Skorp каде е ова, се изнамачив да сфатам?
Замислете вака: Неделно попладне, сончева тераса на крајот од месец септември, на врвот на една од зградите на главниот скопски булевар, музика од внатрешноста на станот си везе од стариот грамофон, во кофи полни мраз грч ладно пиво, и неговото височество - бургерот ...![]()
![]()
![]()
![]()