Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
koj saka da bide gazda na oprema vo когенеративната гасна централа КОГЕЛ СЕВЕР neka prodolzi so kmb, jas vekje ne...

А ова нема ли да значи дека ако ја продадат гасната централа по било која цена (макар и отпад) тогаш ова ќе биде плус во билансот? Пошто овој кредит веќе бил отпишан како нефункционален со стапка од 100%.

А ова нема ли да значи дека ако ја продадат гасната централа по било која цена (макар и отпад) тогаш ова ќе биде плус во билансот? Пошто овој кредит веќе бил отпишан како нефункционален со стапка од 100%.
Taka e...
Otvori na nivnata web strana ima eden katalog za prodazba na imot, a ima i na prodazba preku izvrsiteli... pa lugje pazar3 nema tolku imot na prodazba, site propali biznisi gi ima tamu... vi kazuva toa neshto? ;-) tolku od mene za kmb, koj razbral, razbral, da ne trubam sega bez veze...
Ако не е тајна, каде???
Stb... dokupuvanje, nema tajni, sum pishal I zoshto povekje pati na forumov...

провери тргување 2008 до крај 2015. ако не се лажам помег 2700 и 4000 доста време одеше, серка ги фати луѓето дека ке ја извадат од задолж. котација самите газди.

Изгледа се промениле работите од тогаш.

Мислење за купување ТТК, дали и погоден момент за влез, потенциал за раст..

:aplauz: Ocekuvame naskoro da se pojavi baner na Offnet za prodazba na kogel a istiot da vodi kon stranata pazar3 kade sto kje ima sliki kako KMB ja prodava... kakvi paceri ccc :bravobe:

Taka e...
Otvori na nivnata web strana ima eden katalog za prodazba na imot, a ima i na prodazba preku izvrsiteli... pa lugje pazar3 nema tolku imot na prodazba, site propali biznisi gi ima tamu... vi kazuva toa neshto? ;-) tolku od mene za kmb, koj razbral, razbral, da ne trubam sega bez veze...

Stb... dokupuvanje, nema tajni, sum pishal I zoshto povekje pati na forumov...

Да видиме што ќе им пресуди денес Врховен на Комерцијална и ВМРО

Може @dekis знае, оваа Когел централата на гас е таа со 220 MW инсталирана моќ или беше таа другата со 30 MW?

Може @dekis знае, оваа Когел централата на гас е таа со 220 MW инсталирана моќ или беше таа другата со 30 MW?

Таа другата од 30MW е.. продаваат пареа на макстил и миттал.. исто така парното од автокоманда и железара е нивно.. произведуваат и нешто струја..

Да не знае некој кој е Никола Камчев, Макпетрол што му продаде 24,37% од Уготур? некој со сродство од фамилија Камчеви, или само случајно презиме?

Изгледа се промениле работите од тогаш.
работите не се промениле исти се горе доле и приликите и билансите од кога беше 3000, да ги имаш Куртевци за партнер не е баш лесно, некој купи акции добри количини ама некој гледа на тоа како радост што продал. Секој со својата среќа.

Прв месец тргување, нуб левел - 19 СТБ, 5КБ.
Октомври или 12КБ или 3 ТНБ и нешто ситно СТБ.[DOUBLEPOST=1505414595][/DOUBLEPOST]Инаку, бидејќи и јас сум почетник, сега почнувам да ја читам хартии од вредност од УГД во слободно време, прилично нова книга 2016-та. Ако сега почнувате да се занимавате, можда ќе ви помогне со основни информации за тоа како функционираат работите. https://e-lib.ugd.edu.mk/detal.php?id=574&ugd=e2958df34a1d0d3c9a7fcb9924b91b6e

Последно уредено:
Прв месец тргување, нуб левел - 19 СТБ, 5КБ.
Октомври или 12КБ или 3 ТНБ и нешто ситно СТБ.[DOUBLEPOST=1505414595][/DOUBLEPOST]Инаку, бидејќи и јас сум почетник, сега почнувам да ја читам хартии од вредност од УГД во слободно време, прилично нова книга 2016-та. Ако сега почнувате да се занимавате, можда ќе ви помогне со основни информации за тоа како функционираат работите. https://e-lib.ugd.edu.mk/detal.php?id=574&ugd=e2958df34a1d0d3c9a7fcb9924b91b6e
Од лично познанство со Јанка-Радовишанка, одма да те пресечам, МНОГУ ЛОШ автор :D

Исто како да одиш кај Баба Рада со цел да станеш професионален нутриционист.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom