Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не те разбрав, сакаш да земеш два компјутера од кои едниот ќе си го склопуваш сам и ќе го платиш 36.000 и уште еден кој ќе го купиш готов и ќе биде 40.000?Барам компијутер по делови за 36 илјади и еден за 40 илјади ми треба за игри и се тоа... Само без глупи коментари ќе ве замолам. Инаку само куќиште затоа што имам монитор.
Уствари лошо е баш тоа што има 15 години, а не чул за правопис, нели оди во школо. Муабетот ми е дека не би било срамота човек од 90 години да не знае да пишува по правопис, ама вака...>компијутер
>без глупи коментари
>Машко, 15
Па прати ни ги и двете конфигурации, не сме видовити, мислам барем јас не сумСакам еден комп.Значи една конфигурација од 36 илјади и друга од 40 оти се мислам за колку пари разбираш сега ?
Не ве прашав да ми кажувате дали имам лош правопис него ве прашав за пц ама како што гледам овде нема никаква помош.Поздрав.
Барам компијутер по делови за 36 илјади и еден за 40 илјади ми треба за игри и се тоа... Само без глупи коментари ќе ве замолам. Инаку само куќиште затоа што имам монитор.
Не бе па и ти... Добро си е напишано, само што направивме една страна со коментари што дечкото уствари бара“Барам предлог конфигурации, со буџет до 36-40к. Ми треба еден десктоп за играње. Благодарам“
Не се заебавај со вакви работи, може детето има проблеми или е депресивно и ќе направи глупост.Тука се гледаат јасно сите делови што ти требаат.
![]()