- Член од
- 8 јануари 2008
- Мислења
- 142
- Поени од реакции
- 10
ориџинал сосе знакчено (R). тукуууу, луѓе зна дека знајте кај имат кожни или скај низ ск не скривајте кажете :costumed2Браво бе Сале ориџинал како и секогаш
ориџинал сосе знакчено (R). тукуууу, луѓе зна дека знајте кај имат кожни или скај низ ск не скривајте кажете :costumed2Браво бе Сале ориџинал како и секогаш
Луѓе дај ставете некое линкче за женски моделчиња би ми биле од корист.
Еве ти линк од Манго,имаш и цени(барај Мацедониа),лично многу ми се свига тој бренд,незнам за Скопскиот,мислам дека е во ГТЦ,има преубави модели,само пушти се во разгледување неколку дена,обиколи ги сите поатрактивни локации,горе доле знаеш сигурно што каде има.За совети кој што и да ти каже,мора прво сама да видиш.А зошто не кај Андреев или некој добар креатор,кај нас повеке така прават.http://www.mango.com/home/home.asp?idioma=in&pais=096&europeo=N&tarifa=MDЛуѓе дај ставете некое линкче за женски моделчиња би ми биле од корист.
hahhaaaa eeeepa samo da vi kazam deka najdov mesto kaj dadar , nekoe dupce sto go cuval nema potreba od palomiiСЕРИОЗНО!!! И сега?? Чаре друго - НЕМА... стварно не знам што ќе правиш... ај со среќа... оти единстен е низ цела Македонија.
Тешко срање. Штета шо 80% ќе бидат вакви.Сега и јас сум матуранка и решив да не претерувам со шминка...најобично, природно, :smir: А за фустанчиња, еве кој ги интересира, неколку моделчиња ке ставам :smir: