A
Avenger99
Гостин
https://www.karoserija.mk/Дечки пак ке напнам јас,ај некој да ми помогни да го најдам делчето-пластичето за цитроен ц4 ми треба итноПрегледај го приврзокот 177014 Прегледај го приврзокот 177015
Побарај овде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://www.karoserija.mk/Дечки пак ке напнам јас,ај некој да ми помогни да го најдам делчето-пластичето за цитроен ц4 ми треба итноПрегледај го приврзокот 177014 Прегледај го приврзокот 177015
Нови делови или од стари возила се вадени овие?https://www.karoserija.mk/
Побарај овде.
Појма немам, али нема што нема. Јави им се по телефон и прашај ги.Нови делови или од стари возила се вадени овие?
Си најдов две ситни работи за колата што одамна ги барам![]()
novi seНови делови или од стари возила се вадени овие?
Си најдов две ситни работи за колата што одамна ги барам![]()
Пробавме и со бришење на грешката, пак исто. Мајсториве проблемот воглавно го лоцираат во турбината и сензорите што ја контролираат (кои се проверени и "исправни"). Дајте некоја препорака за турбо сервис или дијагностика, незнам веќе каде да ја однесам.VSC/TRC се системи за стабилизација на колата...кога се наоѓа во ризична положба и занесува. Тогаш комјутерот кочи одредени тркала, ја намалува силата на моторот иа така пробува да го стабилизира колата. TRC плус е задолжен за спречување на проклизувањето на погонските тркала.
Причина можи да биди од сензор за положбата на каросеријата, тркалата....моторот....до прекината жица од овие сензори.
Можи да е и кеширана информација за грешка која повеќе ја нема...но комјутерот ја памти и го збунува.
пробај со бришење на грешката...а ако не фати мора да се стави колата на комјутер но што ја има фул верзијата на дијагностичкиот програм
Пробавме и со бришење на грешката, пак исто. Мајсториве проблемот воглавно го лоцираат во турбината и сензорите што ја контролираат (кои се проверени и "исправни"). Дајте некоја препорака за турбо сервис или дијагностика, незнам веќе каде да ја однесам.
Пробавме и со бришење на грешката, пак исто. Мајсториве проблемот воглавно го лоцираат во турбината и сензорите што ја контролираат (кои се проверени и "исправни"). Дајте некоја препорака за турбо сервис или дијагностика, незнам веќе каде да ја однесам.
Dokolku vozam druga kola a vozackata mi se naoga vo druga kola i dokolku me sopre policija dali ke pravi problem ili ke proverat vo centrala deka imam vozacka i ke pominam nekazneto?
Ја носев во Чешиново кај Цоф, кој е тој Баже во Кочани?Vo Cesinovo,Kocani,kaj Baze da prasas.
Незнам дали е рестартирано, знам само дека ги бришеа, овде никој не ти кажува што работат пошто им го губиш времето, нивното време е скапоцено.А дали проба првин рестартирање па после бришење??? Јас мислам до електроника е ,а не механички ?!
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Ја носев во Чешиново кај Цоф, кој е тој Баже во Кочани?
Незнам дали е рестартирано, знам само дека ги бришеа, овде никој не ти кажува што работат пошто им го губиш времето, нивното време е скапоцено.
Гледав алфа 147 за пазарење.Заприметив дека предните гуми се излижани внатрешно,што може да биде ?Дали не е центрирана.
Второ,на таблата пластиката над ербегот кај совозачот беше испадната,ова на трета алфа го приметувам,продавачот ми вика фабричка маана е.
Мислење?
Prednicata e otidena, klasicna maka kaj alfite, a za vtoroto site so si gi gledal bile plesnati i praveni, toa prikaska demek fabricka maana ne znam bogami, imam prodadeno nekolku alfi niedna nemala ovakov problem.Гледав алфа 147 за пазарење.Заприметив дека предните гуми се излижани внатрешно,што може да биде ?Дали не е центрирана.
Второ,на таблата пластиката над ербегот кај совозачот беше испадната,ова на трета алфа го приметувам,продавачот ми вика фабричка маана е.
Мислење?