Воин без Коњ
краток и јасен
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 850
- Поени од реакции
- 1.213
никад доста од мемиња и гифови за серијава еј
Мемињата се причина да почнам да ја гледам и ја обожавам
Ми избагува нешто синоќа коа го постирав, не го појувуваше постот. Сабајле глеам три пути се појавило. Го пријавив, ама јбг. Како што кажав.. никад достаЕптен сериозно си го сфатил ова "никад доста од мемиња и гифови за серијава еј" па дури 3 пати го постна истиот гиф
Да ти ја цитирам Денерис:Малку да ве вратам на почетокот на серијата - зошто Висерис не беше отпорен на оган кога му го посипаа стопеното злато?
Е добро, и јас го памтам тоа, но што е значението на тоа? Дека не и е биолошки брат? Не верувам. Она сакаше со тоа да каже дека не е подобен за да биде крал и да владее со кралствата.Да ти ја цитирам Денерис:
He was no dragon. Fire can not kill a dragon.
лично од Мартин:Е добро, и јас го памтам тоа, но што е значението на тоа? Дека не и е биолошки брат? Не верувам. Она сакаше со тоа да каже дека не е подобен за да биде крал и да владее со кралствата.
Сепак не се објасни во текот на серијата зошто Висерис не беше отпорен на оган. Нели се сите Таргериенци отпорни на оган или сепак не се? Можеби во книгите е објаснето и ако има желба некој што ги читал, може да образложи.