Фан Клуб: Интер

Кељавиот со класа изјава вчера, вика овие 60.000 публика што ќе дојдат да не гледаат со СПАЛ се заслуга на некои ликови од порано кои што оставиле трага во клубов, некои како Мурињо, Морати, Зенга, Камбијасо, Матераци, Маикон, Бергоми, Ибрахимовиќ. :cuc:

Читаш ли Бенитез све ти ебам конобарско???

Многу ми е јак Спалети како се понаша на пресовите, како објаснува со тоа рацете, смирено, сам си поставува прашања-сам си одговара на истите, објаснува, црта... исто као да презентира некој научен труд од областа на квантната физика. Доктор.

Прва постава за СПАЛ.

Сарма​
Келнер - ПотресМозга - 6К - ЛудиМакс
Метузалем-Јувенташ
Тоњо-Портимонесе-Ужас
Габијадини​

Икарди ќе ги отвори овие. Да беше некој од претходниве тренери уште ќе го прилагодуваше на климата Далберт и ќе седеше на клупа.

nekoj link z gledanje[DOUBLEPOST=1505041257][/DOUBLEPOST]5 min od aktiven fudbal izgubija cekajki nekoi snimki da vidat ovaa e ziva glupost.

Последно уредено:
ziva glupost e faktot sto za kristalno cist penal, izgubija poise od 5 min, ama pa od druga strana da ne bese var-ov ke svirese nadvor i cao, uste ke se napinjaa gol da dadat, ovie klasicen bunker igraat taka da kjuti si i traj si ...
Jedini problem kaj var-ov e ova, se gubi mnogu vreme za cista stvar.

ziva glupost e faktot sto za kristalno cist penal, izgubija poise od 5 min, ama pa od druga strana da ne bese var-ov ke svirese nadvor i cao, uste ke se napinjaa gol da dadat, ovie klasicen bunker igraat taka da kjuti si i traj si ...
Jedini problem kaj var-ov e ova, se gubi mnogu vreme za cista stvar.
treba da ima rok od 1 min da se utvrdi preku var-ot ako ne da se pocituva prvicnata odluka na sudijata.

Dobro e sto povedovme, sega kje treba da se otvorat ovie i taman da im brcneme uste eden gol.

Не ми се свиѓа баш како играме, многу стоечки, некако без желба. Овие се тврда екипа, се бранат бункер, мора да им се даде уште еден гол сепак Бориело игра таму, не би сакал да го видам како слави гол за 1-1 во 78ма минута.

Dobar mec be, ne super, ali taman za pobeda protiv vakva bunker ekipa, odma posle utakmicive na nacionalnite timovi koga kiksnaa del od golemive timovi...
Sjebani se uvek natprevarite posle toj period, mislam deka ne trebase da ja isforsira startnata 4ka spaleti vaka, duri mozese i karamoh da debitira, eder trebase da startuva, eden od perisic i kandreva na klupa, isto i mario ali aj ovoj pa prvi dva ne gi pocna.
Kako i da e, 3 od 3, 8-1 gol razlika, so far so good, docekavme baska i asistencija od diambrosio mrtviot, na sreka.

Овие спал навистина тврда екипа, како ли се бранеа.

Инаку Перишиќ мајстор на фудбалската игра.

Гаљардини искина во средина. Спал не беа слаби, ќе обезбедат овие опстанок изгледа сезонава.
Добар играч е Гаљардини, плус млад е уште сигурно ќе напредува во следните сезони, особено ако го тренира Спалети. Му читав сега изјава, ми се свиѓа менталитетот што го има, самокритичен е, сака да напредува, се труди. Дефинитивно средината име е убаво стокмена годинава.

Добар играч е Гаљардини, плус млад е уште сигурно ќе напредува во следните сезони, особено ако го тренира Спалети. Му читав сега изјава, ми се свиѓа менталитетот што го има, самокритичен е, сака да напредува, се труди. Дефинитивно средината име е убаво стокмена годинава.
Ima i odkogo da uci od iskusnio Valero, ima golemi sansi za napredok dokolku istiot e spremen za istoto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom