- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.411
- Поени од реакции
- 118.868
Шаповалов „доктор“ за волеи. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За прокоцкување сетови.Шаповалов „доктор“ за волеи.![]()
Денес Надал испаѓа веројатно, не му треба уште една бламажа против Федерер.
Ма Лоренци е БОГ, упорен до небо и назад.[DOUBLEPOST=1504515883][/DOUBLEPOST]Мугуруза катастрофално издание вчера, 7 винери и 26 неизнудени ако не се лажам, тотално пасивна и очајна игра. Квитова има едно 6-7 кг вишок, ако не и повеќе, едноставно не смееше Мугуруза да дозволи да загуби од неа.
Венус ми изгледа дека ќе освои, иако кај жениве ништо не се знае, нема да ме чуди онаа Брејди да освои на крај.
Денес Надал испаѓа веројатно, не му треба уште една бламажа против Федерер.
Ма нема шанси Квитова, глава ставам за ова. Има сигурно десетина кг вишок, мислам дека од Венус испаѓа. Требаше и вчера ама Мугуруза препасивна беше.Мугуруза ми беше прв фаворит, сега стана хаос. Ако Кејс ја добие Свитолина вечер, мислам дека таа ќе освои. Од 16 што останаа само Канепи и Брејди немааш шанса да освојат, сите други можат. Моментално Квитова е прв фаворит, Плискова втор, но Плискова влече повреда на раката, а Квитова е психо. Интересно е што од четирите американки кои останаа 3 имаат потполно ист коефициент да освојат, Кејс, Венус и Стивенс.
Ма нема шанси Квитова, глава ставам за ова. Има сигурно десетина кг вишок, мислам дека од Венус испаѓа. Требаше и вчера ама Мугуруза препасивна беше.
Ќе видиме можно е Венус да ја пројде, ама ќе изгуби од првата тенисерка што може да ја притисне и да ја шета малце по теренот. Вчера готова беше за пресврт, требаше Мугуруза да искористи една од трите брејк шанси што ги имаше на 5-3. Почна да дише на шкрги, да касни на удари, да промашува чисти удари... Муабетот ми е дека физички не е спремна Квитова за јаки мечеви, е арно ама све живо се распаѓа па нема да ме чуди и да не изгуби до крајот на турнирот иако како што реков според мене ептен тешко да се деси тоа.Квитова одигра очајно во Њу Хевен, Жанг ја демонтира и јас мислев дека нема шанси за УС Опен. Арно ама проигра овде, а кога таа влезе во удар буквално е unplayable.
Со Венус е фаворит и има одличен меѓусебен. Јас мислам дека ќе ја помине Венус, која игра онака, просечно за нејзини стандарди.