Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно не можам да ги разберам и Јувенташите, до вчера за нив беше најдобар дефанзивец(Бонучи), денеска ги гледам на секој негов "кикс" пробат да му се ситат, и да го направат подоле од гомна. А истиот и тогаш беше само што тогаш кога правеше киксови тоа ќе поминеше без некоја поголема галама и со образложение дека на секој дефанзивец му се случува такво нешто, и дека секој прави киксови. Памтам само еден јувенташ од цел фан клубот го ругаше и го критикувше низ овие години за неговите бисери само не памтам сега кој беше.

А гледам денеска и на фејсбук, направиле споредба Погба со Пјаниќ, демек овој вториот излегува подобар од овој првиот. Од клубот ќе да е, секој играч што игра за нив да им изгледа како најдобар на својата позиција.:D

исто така никој не викаше дека е топ 1 дефанзивец од кога прејде у милан јас прв пат сазнав дека бил топ 1 дефанзивец .

Тоа со статистиките за Погба вс Пјаниќ имаше постирања задњата сезона на Погба у Јуве кога беше тиња од фанови на Рома , постираа статистки у кои Пјанич имаше подобри бројки , и после кога им го земавме , викаа Пјанич просек хехе само слободни знае др ниш просек

исто така никој не викаше дека е топ 1 дефанзивец од кога прејде у милан јас прв пат сазнав дека бил топ 1 дефанзивец .

Тоа со статистиките за Погба вс Пјаниќ имаше постирања задњата сезона на Погба у Јуве кога беше тиња од фанови на Рома , постираа статистки у кои Пјанич имаше подобри бројки , и после кога им го земавме , викаа Пјанич просек хехе само слободни знае др ниш просек

Сега кој се поретардирани, фановите на рома или на јувентус?

Не треси зелени, ќе ме тераш да ти барам мој пост во старата тема да видеш какво мислење имам за Пјанич, а другите фанови што се за Рома тука никогаш такво нешто немаат кажано, нели гледаш дека откако си отиде Пјанич кукаме за плеј таков во екипата... а тоа вие и миланезите што сте субјективни, ви нема никој рамен, што кога почнете за Пирло да зборете, што за Бонучи, Погба или Пјанич, абе објективност нула, незнам нели ве е срам толку контрадикторни да бидете, сега конкретно ти не се сеќавам што си зборел, али у глобала е така..

Не треси зелени, ќе ме тераш да ти барам мој пост во старата тема да видеш какво мислење имам за Пјанич, а другите фанови што се за Рома тука никогаш такво нешто немаат кажано, нели гледаш дека откако си отиде Пјанич кукаме за плеј таков во екипата... а тоа вие и миланезите што сте субјективни, ви нема никој рамен, што кога почнете за Пирло да зборете, што за Бонучи, Погба или Пјанич, абе објективност нула, незнам нели ве е срам толку контрадикторни да бидете, сега конкретно ти не се сеќавам што си зборел, али у глобала е така..
Немој за Пјанич да се ваѓаш, ако сакаш слободно барај мислења од лани. ;)

Џонтра е тој најлево, шо не знае да чита :гик:

Ако им донаса пари и популарност во Кина, тогаш сите тие глупости се оправдани.. сега незнам колку тоа може да добие контра ефект во Европа или Америка[DOUBLEPOST=1504468705][/DOUBLEPOST]Макарон и да знаеш ќе проверам ;)

Следно во Hello Kitty облека нека се избацат,тоа дефинитивно ќе ги пробие на азискиот пазар :noze:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom