Заљубување во личност која има дечко

• Креатор на темата Креатор на темата Umtitti
  • Време на започнување Време на започнување
U

Umtitti

Гостин
Ја отворив темава да прашам дали е можно да има некоја надеж од личност која е зафатена, а во која сте лудо вљубени? Се гледате со неа во друштво, еднаш до два пати неделно и супер си поминувате но сето тоа онака пријателски.. Дали да се продолжи и понатаму, дали има барем малку надеж или начин за чекор напред со неа или некој совет како да се оддалечиме од неа и покрај тоа што многу ја сакаме :/

Последно уредено од модератор:
Најубаво ќе биде да разговарате и предходно да ја натераш да биде искрена со тебе.
Ако и таа те сака ОК ако не барај друга и заборави на оваа љубов. Пошо ако не заборавиш љубовта може да се претвори во сериозно ментално заболување

Sent from my SM-G318H using Tapatalk

Ја отворив темава да прашам дали е можно да има некоја надеж од личност која е зафатена, а во која сте лудо вљубени? Се гледате со неа во друштво, еднаш до два пати неделно и супер си поминувате но сето тоа онака пријателски.. Дали да се продолжи и понатаму, дали има барем малку надеж или начин за чекор напред со неа или некој совет како да се оддалечиме од неа и покрај тоа што многу ја сакаме :/
Абе тоа што има дечко нема врска, пушти и се види дали е заинтересирана за тебе, ако е терај работа. Ако не е оставија на раат не досаѓај.

Најубаво ќе биде да разговарате и предходно да ја натераш да биде искрена со тебе.
Ако и таа те сака ОК ако не барај друга и заборави на оваа љубов. Пошо ако не заборавиш љубовта може да се претвори во сериозно ментално заболување

Sent from my SM-G318H using Tapatalk

Фала за советот, инаку да затоа и побарав мислење бидејќи не знам дали да продолжам да се гледам пријателски или потполно да се откажам дека се повеќе и повеке ми станува опсесија таа личност. И се согласувам со последната реченица, баш така..

Според мене најубаво е да почекаш да раскини со дечкото,па потоа насамо да направите муабет и да и кажиш тоа што ти лежи и што те мачи,вака кога е во врска и башка во друштво,малку ќе се заебеш ако и го кажеш сега,ќе ти биде неубаво кога ќе излегуваш со друштвото.Дали ќе излезе позитивно или негативно,си и кажал,си се пробал.Да не се секираш ако излезе неубаво работата,има много жена и кафана,од уба и поуба има,од добра подобра :D

Според мене најубаво е да почекаш да раскини со дечкото,па потоа насамо да направите муабет и да и кажиш тоа што ти лежи и што те мачи,вака кога е во врска и башка во друштво,малку ќе се заебеш ако и го кажеш сега,ќе ти биде неубаво кога ќе излегуваш со друштвото.Дали ќе излезе позитивно или негативно,си и кажал,си се пробал.Да не се секираш ако излезе неубаво работата,има много жена и кафана,од уба и поуба има,од добра подобра :D
Фала за советот, но мислам дека е свесна и знае дека имам симпатии кон неа но и покрај тоа никогаш ме нема одбиено да излезам со нив во друштво.И да во право си, најдобро би било да почекам да видам како ќе испадне, од толку што се вљубив,не сакам да и создавам проблеми. Хахах за тоа на крајот си во право, ама ај, ќе се занесеш по некоја и мислиш таа е онаа што си ја барал цел живот... Поздрав

Фала за советот, но мислам дека е свесна и знае дека имам симпатии кон неа но и покрај тоа никогаш ме нема одбиено да излезам со нив во друштво. Хахах за тоа на крајот си во право, ама ај, ќе се занесеш по некоја и мислиш таа е онаа што си ја барал цел живот... Поздрав

Колку време е во врска со дечкото?

Па незнам точно, но претпоставувам околу 2 години... :/

Претпоставувам имаш негде 17 години,иди на следеча најубаво ќе ти биде.Пак ќе се заљубиш во друга подобра од незе,секогаш има подобра верзија од тоа што си го сакал:)

Претпоставувам имаш негде 17 години,иди на следеча најубаво ќе ти биде.Пак ќе се заљубиш во друга подобра од незе,секогаш има подобра верзија од тоа што си го сакал:)
Имам 21, досега сум се заљубувал, но сум немал многу сериозна врска, додека овојпат е некако поинаку ама ете испадна дека има дечко и нема што да се прави, ќе видам до кога ќе можам да ја гледам пријателски но мислам дека ќе дојде момент кога не ќе можам да продолжам да ја гледам пријателски од што ми стана опсесија и тука ќе биде крај, но нема да брзам, ќе гледам како ќе тече ситуација... Поздрав и фала уште еднаш за мислењето :)

Последно уредено од модератор:
Имам 21, досега сум се заљубувал, но сум немал многу сериозна врска, додека овојпат е некако поинаку ама ете испадна дека има дечко и нема што да се прави, ќе видам до кога ќе можам да ја гледам пријателски но мислам дека ќе дојде момент кога не ќе можам да продолжам да ја гледам пријателски од што ми стана опсесија и тука ќе биде крај, но нема да брзам, ќе гледам како ќе тече ситуација... Поздрав и фала уште еднаш за мислењето :)

Абе па и ти на 21 година ќе сечеш вени за некоја кучка. Ако ти е до друштва, забавување и такви ствари иди начукај се негде и дупи нешто онака рандом, без никакви чуства и љубов кон никого. Денес дојде време кога е секој за себе, ако таа го остави него за тебе, после тебе ќе те остави за некој подобар, таке иде тоа. Тури и пепелот и не му ја мисли, никогаш немој да имаш силни емотивни чуства кон девојка, тоа ти го кажувам за да се заштитиш себе си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom