Заљубување во личност која има дечко

• Креатор на темата Креатор на темата Umtitti
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаш да кажеш те преценила?
Не ме преценила, не ме ни проценила зашо у месец дена не моеш вистински да упознаеш некој. Тој и беше прв, па како што кажа еден член претходно, со еден кур жена вгроб не влегува.

Не ме преценила, не ме ни проценила зашо у месец дена не моеш вистински да упознаеш некој. Тој и беше прв, па како што кажа еден член претходно, со еден кур жена вгроб не влегува.

А може не го биваше вториот кур па се вратила кај првиот. :angel:

tenor.gif

Најубаво ќе биде да разговарате и предходно да ја натераш да биде искрена со тебе.
Ако и таа те сака ОК ако не барај друга и заборави на оваа љубов. Пошо ако не заборавиш љубовта може да се претвори во сериозно ментално заболување

Sent from my SM-G318H using Tapatalk
Вистина е патење по љубов како што може да растрои човек ништо не може, и во психијатриските дневници се кажува дека најголемите трагедии се од ваков причинител.

Вистина е патење по љубов како што може да растрои човек ништо не може, и во психијатриските дневници се кажува дека најголемите трагедии се од ваков причинител.
Тоа го има кажано Платон.
"Љубовта е сериозно ментално заболување".

Sent from my SM-G318H using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom