Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и вас ве носи 1 бе брат :) - Судијата :masa:
Да ама во фудбалот сите играчи може да се повредат и да излезат, само судијата е вечен! И да се повреди оној на теренот, ќе влезе четвртиот кој е со сосема исти карактеристики :)

Елеганција во движење, Господа... На стадион ли се наоѓаат, или на модна писта ? :cuc:

21192340_10155048448623831_7516638810128368589_n.jpg

тоа е тој несмасен бонуки глеј кој фаул го направи , топ 1 дефанзивец :facepalm:

Bonuci e koleteralna steta za italija. Koj go gleda natprevarot ke razbere :)
И ти си колетерална штета за форумов ама ајде.... Инаку да не фаулираше секако сам излагаше тој од Шпанија еден на еден со Буфон и може среќни да се италијаниве што не доби црвен Бонучи... а и слободниот се бранеше...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

И ти си колетерална штета за форумов ама ајде.... Инаку да не фаулираше секако сам излагаше тој од Шпанија еден на еден со Буфон и може среќни да се италијаниве што не доби црвен Бонучи... а и слободниот се бранеше...

Mozebi ti si steta za cela drzava ama nikoj ne go spomnuva toa i ne se pali mnogu ovaa se branelo koga ke si ti golman odbrani go toa. Bonuci kako prvo ne se postavi dobro , da bese postaven dobro ke imase kontrola na situacijata ama ajde top 3 defanzivec vo svet znae kako da se postavi koj sme nie da sudime :)

Mozebi ti si steta za cela drzava ama nikoj ne go spomnuva toa i ne se pali mnogu ovaa se branelo koga ke si ti golman odbrani go toa. Bonuci kako prvo ne se postavi dobro , da bese postaven dobro ke imase kontrola na situacijata ama ajde top 3 defanzivec vo svet znae kako da se postavi koj sme nie da sudime :)
А сеа грешкава на Буфон?
Таке ти судиш, згрешил Бонучи и одма требал да има контрола на ситуацијата... таке и со Буфон, едноставно грешки се дешава на секој па и на најдобрите.

А сеа грешкава на Буфон?
Таке ти судиш, згрешил Бонучи и одма требал да има контрола на ситуацијата... таке и со Буфон, едноставно грешки се дешава на секој па и на најдобрите.

Site pravat greski ama ovaa bese amaterska greska sto ne smee da ja napravi.

Eve vidi na 2 gol kako se krie :D

Dodeka bese vo Juventus , Bonuci bese top 1 defanzivec so preminot vo Milan odma padna vo top 3, kakov pad vo karierata :P

Трн у очи ќе ви биде Бонучи, особено ваке за Италија... уште ве боли гзето а и нас би не болело искрено да заминеше Донарума кј вас таке да ве разбирам... Имате една песна исплачисе биче ти лакше, на најјако и на repeat... ќе ви пројде ;)

4-2-4 против Шпанија...

Иначе да беше Донарума тоа ќе го одбранеше. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom