- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Ne me sfati, ja ne sum forsiral nisto, nego sum kopiral izjava na transfer ekspert koja ne se odnesuvala na transferi. Sto se odnesuva do junajted, ni psg ne se, pa vidi sto pravat, taka da ete ti go muabetot za junajted. Klub koj postoi 40 godini so smesna istorija go zima nejmar, mozebi iden najbolji igrac u svet, i toa od barsa. So para sve e mozno, ova do pred nekoja nedela bese bolen sci fi.
Ама Интер ги нема тие пари, нит ги троши, нит покажува дека ги има или дека има моќ да купи такви играчи. Рекол некој аналитичар и ти си го сфатил тоа здраво за готово. Ти реков пред 3 месеци, ти викаше „чекајте да дојде први јули“, па треба за два дена да ти ги цитирам мислењата и да ми кажеш со што газдите покажале муда и можност да го купуваат сфетот и што ти јас знам. Ти реков дека и на ПСЖ нема шанси да им земете играч и тоа е факт, нема шанси да им зееме ни ние, нема шанси ни Милан да им земе нит Тотенхем, зборам за фудбалер кој е првотимец и е во план, не зборам за рандом играч кој сакаат да го исфрлат од тим пример Криховијак (или како и да се чита).