Фан Клуб: Интер

Ne me sfati, ja ne sum forsiral nisto, nego sum kopiral izjava na transfer ekspert koja ne se odnesuvala na transferi. Sto se odnesuva do junajted, ni psg ne se, pa vidi sto pravat, taka da ete ti go muabetot za junajted. Klub koj postoi 40 godini so smesna istorija go zima nejmar, mozebi iden najbolji igrac u svet, i toa od barsa. So para sve e mozno, ova do pred nekoja nedela bese bolen sci fi.

Ама Интер ги нема тие пари, нит ги троши, нит покажува дека ги има или дека има моќ да купи такви играчи. Рекол некој аналитичар и ти си го сфатил тоа здраво за готово. Ти реков пред 3 месеци, ти викаше „чекајте да дојде први јули“, па треба за два дена да ти ги цитирам мислењата и да ми кажеш со што газдите покажале муда и можност да го купуваат сфетот и што ти јас знам. Ти реков дека и на ПСЖ нема шанси да им земете играч и тоа е факт, нема шанси да им зееме ни ние, нема шанси ни Милан да им земе нит Тотенхем, зборам за фудбалер кој е првотимец и е во план, не зборам за рандом играч кој сакаат да го исфрлат од тим пример Криховијак (или како и да се чита).

Беше ффп криво, па Морати со недомајчинското работење а сеа гледам и владата од Кина крива била.
Се пишуваше овде постови за Родригези,Санчезовци и Наинголани и тоа повеќе вакви ќе се купувало не 1 :pos:за на крајот да се дрка оти Перишич останал.
И шампиoни да бидат пак трансфер периодов е ОЧАЈ и разочарување.

Sabatini e u Francija kade spored ona sto se govori gleda da go dogovori Di Marioa vo paket so Dalbert od nica, vo slucaj ovie transferi da se realiziraat, celta e da se dovede i naingolan, ali samo uste ova im fali na roma ...
Se spekulira deka samiot igrac butka transfer kaj nas, poradi sabatini ( koj go zema od kaljari ) i spaleti so kogo e vo dobri odnosi, a i momentalno roma osetno izgubi na kvalitet ...

Sledi dosta interesen period za nas, 150m evra na raspolaganje imaat bez prodazbite na igraci, perisic i kondogbija, ako stignat golemi ponudi, istoto vazi i za brozovic, tuka se i muriljo, jovetic, nagatomo, ranokija i red drugi. Taka da ke se ostavi prostor i za drugi skapi i kvalitetni iminja, veke iskalkulirale deka od nosenje na zvezda parite sto ke se trosat za nego celosno ke bidat pokrieni od kineskiot pazar poradi suning, nesto nalik na takvite transferi sto gi pravat junajted ili real.

Го продале Јоветич бе за 11 милиони :pos::pos::pos: Во трансфер период кај шо се дават по 125милиони за една црнчуга шо изиграл една сезона на ниво и за ебанион Кутињо 150 и пак не го пуштет од клубон, ние го даваме за кило лимонада единствениот играч шо може да го замени Икарди. Ај да сакаше да си ојт, па да го продат ама никаде ништо немаше изјавено, па и ко даде гол покажуваше дека останува во Интер и пак го продале.. :facepalm::facepalm:

Сега го имаме талентот Едер кој едно 10 пати е послаб од Јоветич и Барбоса кој од мене имат 10 минути појќе изиграно во прва лига Италија (фала ви Де Бур, Пиоли и тој од младинците шо го ставаа Паласио за тој да си собира "искуство", му требало за во Болоња)

Пак и ова година ќе се тресиме за ЛШ, место да си земат едно големо име и да го чувет Јоветич, па да ни е "загарантирано" местоно во топ4, ама ајде сега ќе палиме свеќи црква за Икарди и Перишич да не се повредат, посебно Икарди ако се повредит посериозно, ќе си останиме пак класика 5-6место. :popce::popce::popce:

Pa nemozes ti da prodades igrac za 150 mil koga istiot ima 30 god i ne go posakuva nitu eden tim osven onie poslabite koi nemaat suma pari za davanje. Marsej i Sevilja koi bea zainteresirani nema ponuda koja nadminuvase 10 mil tuku nudea 7-9 mil za Jovetic, edinstveno monako ponudi poveke od 10 i nasite go dadoa. Neznam sto tolku panika pravite za eden faking jovetic koj sto ne bese prv izbor vo edna sevilja.

I sto so ova, 1000 portali taka izvestuvaa taka da ja analogno na.tie informacii sun gradel nekoj stav. Ne sum zadovolen kakva nasoka fatija letoska ko i poveketo navivaci, najmnogu radi forsot za jako ime od napad sto u princip e i uslovot za super leto za nas. Inace zadovolen sum od site sto gi dovedoa, ova ke im e crna damka zasto taka ke istapevme i kako favoriti za titula so juve ali toa e ... Sekako mora bar alternativi da donesat za odbrana i napad na ovoj momentalen tim, koi i da se.

I vaka sum ubeden deka zavrsuvame u top 4, nesto za koe ti bese spremen da se kladis u brisenje profil tuka deka.nema da se desi. Taka da ako uste insistiras na toa spremen sum da ti izlezam u presret.

Го бришеш и за мене маже, донт форгет! :cool:
Ako ima.kladba, ali istoto i za tebe vazi. Iako ja bi idel na varijanta kafana, ako sme top 4 mene, stekot i mario ne castite, ako e obratno, na moj trosok sednueme nekade u sk, ke se mezime i ke placeme tifko radi inter.

Не знам дали ќе бидеме 4то или не.Може и ќе бидеме шампиони,кој може да предвиди тоа?
На крајот ќе испадне дека Шкриниар и не заминувањето на Перишич се за тебе одличен трансфер период?
Пак у прв тим со Ди Амбросио и Нагатомо камиказана?Не знам каде си читал ама битно убаво си се залетал.Од Ди Мариа и Наинголан на крајот останавме со Весино.Немам ништо против Весино и Шкриниар ама од најавите сме едно 3 левели пониско.

Ako ima.kladba, ali istoto i za tebe vazi. Iako ja bi idel na varijanta kafana, ako sme top 4 mene, stekot i mario ne castite, ako e obratno, na moj trosok sednueme nekade u sk, ke se mezime i ke placeme tifko radi inter.
Не не, кафана може посебно ја ти и Стек да си праиме, копилето треба мене да ме части за кладбата за Надал од пред 1 година па ќе те шлепам и тебе.

Овие ги бришеме од форум. :cool::uzi:

#Inter #Ausilio"We thought we had passed #FairPlayUefa, we found that it is not so. We will still work. We see "

Не не, кафана може посебно ја ти и Стек да си праиме, копилето треба мене да ме части за кладбата за Надал од пред 1 година па ќе те шлепам и тебе.

Овие ги бришеме од форум. :cool::uzi:

Бреј потписот хахахахааххаа

Sabatini: " it's normal that schick is one to take. We wanted him. We didn't take him for our own reasons.

Sabatini: " Mustafi? We gave it a shot, but we decided to recycle someone else in that role.

Sabatini: " Karamoh? Piero is trying to get him, but if he doesn't, he'll be some other ".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom