Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сакаш да завршиш во најглуп пост на месецот?
А најстрашно е што ни три утакмици нема изгледано од Орие, ниту па знае за каков лик се работи, ама да се смени Валенсија под итно.

Си газат таму со Езџан, торбулето од Швајцарија? :D

Да последното коло победата против Нотингем од 0:2 стрелец за вториот гол беше Алиоски во 87 минута моментално се 3 на табелата :)

TФМ повикан за Холандија (y)
Зошто цело време мислев дека е Енглез? :cautious:

Изгледа post match интервјуата ми дале лажна слика за него, бидејќи доста добро го владее англискиот јазик. Плус го нема тој глупиот нагласок како Перси и Ван Гал :D

Сити демек доставиле понуда за Санчез, во која го вклучуваат Стерлинг + кеш !!! Која е веројатноста ние да се вмешаме и да понудиме кеш + гаранција дека нема да им го купиме Велбек назад :D ?

Читав и телеграф објавиле, ако сити го земат санчез ќе бидат ептен сериозен кандидат за титула, вака сеуште ми се ...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Зошто цело време мислев дека е Енглез? :cautious:

Изгледа post match интервјуата ми дале лажна слика за него, бидејќи доста добро го владее англискиот јазик. Плус го нема тој глупиот нагласок како Перси и Ван Гал :D
Зошто од 15 години е во Англија, староседелец е веќе, скрос го има ликвидирано нагласокот :)

Последно уредено:
Има од француски и алжирски медиуми дека Мурињо буричкал за Марез, ако успеат да го земат овие два дена и да им го бутнат Смолинг на Лестер зошто го сакаа, ќе биде одличен дил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom