- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.742
- Поени од реакции
- 70.420
Џоунси пак повреден а?
Таман да не игра против Словачка и Малта, јер Смолинг ке му ебе мајката пак на репрезентативен тренинг.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џоунси пак повреден а?
Недостигаат вакви играчи у фудбалов, сеа се повеќе се лигави манекени, 19 годишњаци со ненормални плати...Aко има нешто што е одлика на сите што играле под Фергусон подолго време.
Instead, we lost the FA Cup final to Chelsea and that taught me a lesson: it doesn't matter what you've done, it's the next thing that counts. All summer, I just couldn't get it out of my head that we'd lost a cup final. I forgot about winning the league.
So when we reached the 2008 Champions League final and we were facing Chelsea, after we'd just won the league, it was a similar scenario. I knew the feeling it left after the FA Cup final and, in some ways, that was my biggest motivation. I was not going to let that happen again.
Лажираат, ко Ферги што си правеше.. и паметно. Ете Смојлинг од кај нас нека им игра.Џоунси пак повреден а?
Џонс е фит и ќе настапува за Англија.[DOUBLEPOST=1503940765][/DOUBLEPOST]Повторно ќе речам, треба да ја искористат ситуацијава у Арсенал и да го земат Алексис.Нема посоодветен клуб од нас за него моментално со оглед на амбициите и минутажата.
Што бидна со Орие ке потпише за тотенхен,ако не потпише да го зимаме пошто колку и да ни е драг валенсија не заслужува да е прв избор у клуб каако јунајтед со една нога и таков центаршут у сандерленд може да игра
Лажен профил...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Го следам новинаров и знам дека му е верификуван акаунтотСега видов број на твитови, слепчо.![]()