Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Aко има нешто што е одлика на сите што играле под Фергусон подолго време.

Instead, we lost the FA Cup final to Chelsea and that taught me a lesson: it doesn't matter what you've done, it's the next thing that counts. All summer, I just couldn't get it out of my head that we'd lost a cup final. I forgot about winning the league.

So when we reached the 2008 Champions League final and we were facing Chelsea, after we'd just won the league, it was a similar scenario. I knew the feeling it left after the FA Cup final and, in some ways, that was my biggest motivation. I was not going to let that happen again.
Недостигаат вакви играчи у фудбалов, сеа се повеќе се лигави манекени, 19 годишњаци со ненормални плати...

Џонс е фит и ќе настапува за Англија.[DOUBLEPOST=1503940765][/DOUBLEPOST]Повторно ќе речам, треба да ја искористат ситуацијава у Арсенал и да го земат Алексис.Нема посоодветен клуб од нас за него моментално со оглед на амбициите и минутажата.

Последно уредено:
Џонс е фит и ќе настапува за Англија.[DOUBLEPOST=1503940765][/DOUBLEPOST]Повторно ќе речам, треба да ја искористат ситуацијава у Арсенал и да го земат Алексис.Нема посоодветен клуб од нас за него моментално со оглед на амбициите и минутажата.

Мислеш Венгер ќе му го продаде најдобриот играч на Мурињо?

Што бидна со Орие ке потпише за тотенхен,ако не потпише да го зимаме пошто колку и да ни е драг валенсија не заслужува да е прв избор у клуб каако јунајтед со една нога и таков центаршут у сандерленд може да игра

Што бидна со Орие ке потпише за тотенхен,ако не потпише да го зимаме пошто колку и да ни е драг валенсија не заслужува да е прв избор у клуб каако јунајтед со една нога и таков центаршут у сандерленд може да игра

Сакаш да завршиш во најглуп пост на месецот?

Според шпански АС сме спремиле 105 милиони за Бејл (барем така разбрав на шпански :D ).

Јас прочитав 92 милиони на фб страна демек веста пренесена од Mirror

Неколку опции десно крило..
1.Бејл
2.Санчез
3. Марез
Одиш, плаќаш...и толчиш.

А догодина Сандро и Раџа, малку шопинг и во Италија :D

edit: Го заборавив Гризман :(

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom