Мило ми е што конечно гледаш правилно на работитеЌе легнеш да преспиеш, и веднаш трансфер бомба, Чемберлејн во Челзи. И сега кој ќе го победи Челзи вака појачан?
Вечер нема да спијам, ми е страв дека следното утро и Дринквотер ќе го земат, после оди играј со клупата на Челзи да те видам.
На што конкретно мислиш сега?Кога ќе комуницираш со Донев исто како со класичен вмровец пикнат во јавна администрација да комуницираш....аматерски спинови и непризнавање на грешка како курир или инфомакс да читаш ..и да му поставиш контрааргументи тој повторно ќе измисли нешто или мудро ќе го избегни тоа како да собира политички поени...печен е да го замени Латас како главен уредник на Сител.
Како бе овој за 2/3 дена од миленик на фановите и иднина на клубот наеднаш стана пропаднат талент, паралели со волкот, ленон, полош од мозес итд.Абе челзијашиве не ни го знаат ОксРеално има преголем потенцијал ама тоа е тоа , крај на приказната. Ја ама баш најискрено не гледам на кој може да му земе место у Челзи. Вин-вин ситуација е трансферов. Арсенал зима асални пари за човек што не сака веќе да игра за Арсенал а е у последна година од договор а и не ни вреди приближно 35 али енглез си е енглез. Челзи си добиваат ширина у состав ионака очајна им беше.
Секој трансфер на Челзи е погоден и секој потег на управата во поглед на продаени и купени играчи е генијален.На што конкретно мислиш сега?![]()
Ако ме читаш само на темите кај што форсирам за да провоцирам, да, така еСекој трансфер на Челзи е погоден и секој потег на управата во поглед на продаени и купени играчи е генијален.
Другите клубови прават грешки,Челзи се префектни и знаат што прават.
Кога ти поставив контрааргументи дека и другите побогати и поамбициозни клубови ги продаваат своие најдобри играчи незнаеше со што да вратиш па сега пак се навраќаш со тоа што го дадоа Мор за 13 милиони евра.
Непризнавање на вина кога ќе ја изгубиш дискусијата туку веднаш вртиш на хумористични постови "хехе".
Неможам да се сетам сега на сите постови што ги имаш пишано ама во глобала тие се причините .
Ливерпул наводно вчера испратил две понуди кои биле одбиени а денес ќе прати трета, пари плус Ориги за Лемар. Ова ми е последно што го иам прочитано сабајле, на работа сум и се неам пуштено на фб да видам што пренесуваат.Само Кеита за кого е замена, Мбапе или Лемар? Еве гледам излегуваат слики и од Јоветиќ со 10ката во Монако што ја носеше Мбапе годинава. Можно е и Лемар да си бега.